Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce ascunde autorizaţia semnată de Mazăre pentru clădirea de lângă geamia Hunchiar (documente)

ro

17 Nov, 2010 02:11 6846 Marime text
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 17 Nov, 2010 07:54 si cind se construia maftiul ce mi facea? tacea si astepta mercurialull nu crescuse spaga...si atunci ce mi facea-judecata cauta in timp ce carne de porc si bautura si tigari jos la muftiat vindea si banii de chirie in buzunar baga ca si la i g duca cu bdul mamaia-va e frica de allah?
  • Activistu 17 Nov, 2010 07:34 Daca la politie si DNA se mai fac schimbari ma intreb la mafia aceasta PDL, PNL, PSD (mai nou UNPR0 cind se fac schimbari.
  • preacuviosii canalie si pramatie 17 Nov, 2010 04:10 Filiera mafiota in acest caz este cat se poate de clara. Avocatul CIN CIN este IONEL HASOTI fratele senatorului PUIU HASOTI. La Directia de Cultura sef in acea perioada era si este protejatul lui PUIU, VIRGIL LUNGU. EL a dat avizul respectiv, el a luat spaga de la Mocianu, el l-a dus personal pe Mocianu la Mircea Angelescu si la Virgil Nitulescu pe care Mocianu i-a mituit. Ce face politia si DNA in acest caz? Pai ce sa faca , dorm in cizme si executa ordinel lui Puiu si Ionel. Lungu se lauda prin tot targu ca nu-si face probleme ca i-a aranjat Ionel la DNA.