Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Argif Proiect SRL a elaborat studiile de fezabilitate pentru proiectul privind refacerea habitatului natural (document)

ro

02 Dec, 2016 00:00 3773 Marime text
În urmă cu şapte ani, administraţia locală a municipiului Medgidia avea în plan să refacă habitatul natural din mai multe zone ale urbei. Astfel, data de 17 august 2009, avea loc şedinţa de deschidere a ofertelor, în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică „Refacerea habitatului natural în zonele locuibile din teritoriile de dezvoltare Medgidia, judeţul Constanţa-Silistra”, finanţat prin programul PH CBC 2006 România-Bulgaria. Contractul avea ca obiectiv realizarea studiilor de fezabilitate pentru proiectul habitatului natural. 

Comisia de evaluare, numită prin Dispoziţia nr. 2813, din data de 12 august 2009, a fost compusă din: Dumitru Mirică- preşedinte, Geafar Nesrin, Valeria Nichiţuş, Rodica Pătraşcu şi Simona Amucileniţei- membrii.
Anunţul de participare a fost publicat în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP), cu numărul 83374, la data de 29 iulie 2009.
Contractul a fost împărţit pe trei loturi. Lotul întâi prevedea realizarea a şase studii de fezabilitate pentru colectarea selectivă a deşeurilor în comunităţile: Castelu, Cuza Vodă, Tortoman, Siliştea, Mircea Vodă şi Peştera. Lotul al doilea prevedea realizarea a patru studii de fezabilitate pentru patru staţii de compostare, în timp ce al treilea lot prevedea efectuarea unui studiu de fezabilitate pentru punerea în funcţiune la Medgidia a instalaţiilor de depozitare, sortare, reciclare şi transformare a deşeurilor rurale şi urbane.
Un singur ofertant a fost interesat de acest contract - Argif Proiect SRL. Oferta sa financiară avea o durată de execuţie de 30 de zile şi o valabilitate de 60 de zile. Argif Proiect SRL a propus un preţ de 77.779 de lei pentru lotul întâi, 68.519 de lei pentru lotul doi şi 125.001 de lei pentru lotul trei.
În urma evaluării, comisia a declarat oferta depusă de Argif Proiect SRL ca fiind câştigătoare, potrivit Raportului procedurii nr. 1781, încheiat la data de 20 august 2009.

Despre Argif Proiect SRL

Argif Proiect SRL a fost înfiinţată în anul 1995 şi are sediul în municipiul Piteşti, pe bulevardul Ion C. Brătianu. Firma are ca domeniu de activitate serviciile de „proiectare, urbanism, inginerie şi alte servicii tehnice”, cât şi activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică. Din structura acţionariatului firmei fac parte: Doina Sofrone, născută în comuna Cetăţeni din judeţul Argeş, cu o cotă de participare de 50%, şi Maria Adina Dumitru, născută în localitatea Piteşti, judeţul Argeş, cu o cotă de participare de 50%. De menţionat că ambele asociate deţin calitatea de administrator a societăţii, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.
 
Firma a avut anul trecut o cifră de afaceri de 3.365.471 de lei şi un număr de 12 angajaţi. Societatea a avut, în 2015, datorii în valoare totală de 601.631 de lei, venituri totale de 3.537.039 de lei şi cheltuieli totale de 1.497.184.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanţa
 
În secţiunea „Documente”, puteţi consulta procesul verbal şi raportul procedurii aferente procedurii publice descrise mai sus. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii