Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări importante la Harbour Pilot SRL. Ce alte decizii au fost luate

ro

03 Aug, 2017 00:00 2969 Marime text
În şedinţa Adunării Generale a Asociaţilor firmei Harbour Pilot SRL din data de 8.06.2017, asociaţii Black Sea Pilots SRL, reprezentată legal prin administrator Gabriel Ciocan, şi Canal Sea Services SRL, reprezentată legal prin Mihai Mihalache, au aprobat în unanimitate mai multe decizii.
 
Astfel, a fost schimbată denumirea societăţii din Harbour Pilot SRL în Harbour Towage SRL. Mihaela Fulea a fost revocată din funcţia de administrator al Harbour Pilot SRL, în locul ei fiind numit Mihai Mihalache, pe o perioadă nelimitată, cu puteri limitate de Adunarea Generală a societăţii. De asemenea, Gabriel Ciocan este menţinut în funcţia de administrator al Harbour Pilot SRL, pe o perioadă nelimitată, cu puteri limitate de Adunarea Generală a societăţii. Administrarea firmei se va face de Gabriel Ciocan şi Mihai Mihalache, pe o perioadă nelimitată, cu puteri limitate de Adunarea Generală a societăţii.
 
O altă decizie se referă la înfiinţarea unui punct de lucru în localitatea Mangalia şi a altuia în Năvodari. Gabriel Ciocan şi Mihai Mihalache au fost mandataţi în vederea semnării prezentei hotărâri şi a actului constitutiv actualizat, în numele asociaţilor persoane juridice.
 
Nu în ultimul rând, s-a adăugat la art. 10 din actul constitutiv: „Adunarea Generală hotărăşte vânzările şi achiziţiile ce depăşesc suma de 50.000 de lei“.
 
Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii