Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Lumini aprinse în plină zi în stațiunea Mamaia. Ce spun reprezentanții Luxten (galerie foto+video)

ro

25 Mar, 2017 17:02 4068 Marime text

Deși mai sunt câteva ore până când se înserează, în stațiunea Mamaia, la această oră, iluminatul public se află în funcțiune. Este vorba de sectorul cuprins între intrarea în stațiunea Mamaia, până în dreptul hotelului Rex, la stâlpii de pe partea dreaptă a bulevardului (cea dinspre lacul Siutghiol). 

Am contactat biroul de sesizări al Primăriei Constanța în ceea ce privește iluminatul public și pe Claudiu Ilie, reprezentant Luxten, societate ce se ocupă de iluminatul public din oraș, care ne-a făcut câteva declarații. 

„Eu am trecut prin zonă în urmă cu o oră și nu era nicio lumină aprinsă. Nu știu ce s-a întâmplat. Cineva a lucrat în zonă, ceva s-a întâmplat de s-au aprins, pentru că nu se aprind singure. Eu, personal, nu știu nimic, nu avem echipe în zonă care să lucreze la această oră”, a declarat Claudiu Ilie. 

UPDATE 17.30
La jumătate de oră de la problema sesizată de cotidianul nostru, problema a fost rezolvată. 
„Pentru că este mai înnourat și mai puțină lumină, s-au aprins luminile în Mamaia. O fotocelulă din sistem era dereglată, însă problema a fost remediată”, a declarat Claudiu Ilie. 


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii