Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea dintre domnul Cristian Dumitrescu, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României şi E.S. dl. Ramiro Fernández Bachiller, ambasadorul Regatului Spaniei la Bucureşti

ro

06 Jun, 2017 17:21 2002 Marime text
S E N A T
 
COMUNICAT DE PRESĂ
6 iunie 2017

Miercuri, 6 iunie a.c. a avut loc întrevederea dintre domnul Cristian Dumitrescu, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României şi E.S. dl. Ramiro Fernández Bachiller, ambasadorul Regatului Spaniei la Bucureşti.
Cei doi demnitari au discutat despre excelentele relații bilaterale dintre cele două state, în varii domenii precum cel politic, economic, social, educație, dar și cooperarea în plan internațional.
Președintele Comisiei pentru politică externă, domnul senator Cristian Dumitrescu, a subliniat importanța continuării dezvoltării relațiilor dintre România și Regatul Spaniei, considerând că stabilitatea guvernamentală, dar și dezvoltarea economică a celor două state, creează un moment oportun în acest sens. De asemenea, domnia sa a apreciat modul în care Spania a integrat comunitatea românilor din Regat, apreciind ospitalitatea spaniolă, și amintind apropierea culturală și lingvistică dintre cele două popoare. Domnul Dumitrescu a pledat pentru continuarea și creșterea cooperării bilaterale în domeniul diplomației parlamentare, prin intermediul Comisiei pentru politică externă a Senatului, dar și al Grupului parlamentar de prietenie România – Spania.
E.S. dl. Ramiro Fernández Bachiller a apreciat calitatea și nivelul relațiilor bilaterale româno – spaniole, considerând că cele două state sunt extrem de apropiate politic, economic și cultural. Domnul Bachiller a făcut o trecere în revistă a domeniilor de cooperarea dintre cele două state și a reiterat dorința de continuare și dezvoltare a cooperării parlamentare în viitorul apropiat.
 
Comisia pentru politica externă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii