Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadouri pentru categoriile defavorizate din Navodari - 12.04.2009

ro

12 Apr, 2009 20:10 1086 Marime text

                                        12 aprilie 2008

          Cadouri pentru categoriile defavorizate din Năvodari

         Mâine începe la Năvodari acţiunea de distribuire a pachetelor-cadou pentru pensionarii cu pensii de până în 750 de lei/lună şi cazurile sociale.
          Pentru sărbătorile pascale, pachetele vor avea o valoare dublă. Astfel, conform hotărârii de consiliu local iniţiate de primarul Nicolae Matei, sunt acordate şase pachete anual cu prilejul principalelor sărbători creştine, în valoare de 30 de lei. Celor 3 700 de beneficiari ai pachetelor pascale de la Năvodari li se vor acorda pachete-cadou duble, în valoare de 60 de lei fiecare.
           Pentru ca fiecare cetăţean să petreacă sărbătorile de Paşte aşa cum se cuvine şi fiecare năvodărean să aibă bucatele tradiţionale pe masă, pachetele-cadou duble conţin: un cozonac, 1 kg zahăr, 1 kg orez, 1 kg făină, 1 l ulei, 2 l vin, un cofrag de ouă.
           Pachetele vor fi acordate în perioada 13-15 aprilie, în intervalul orar 10:00-18:00 în următoarele locaţii: Centrul Cultural, Casa Căsătoriilor, Cantina Socială de lângă Biserica “Buna Vestire”, sediul Ecoterm şi sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS).
           Cu acest prilej mâine va fi deschisă, în foierul Centrului Cultural, expoziţia cu vânzare de desene şi obiecte specifice Paştilor. Acestea au fost realizate de elevii şcolilor din Năvodari şi de copiii care frecventează Cercul de pictură al Casei de Cultură “Pontus Euxinus” din oraş. Banii obţinuţi din vânzări vor fi folosiţi pentru a ajuta copiii cu rezultate şcolare bune dar care se află în situaţii sociale dificile.
          Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, va permanentiza astfel de acţiuni de ajutorare a persoanelor defavorizate din oraş şi de implicare a societăţii civile.

                                                       Departament de presă primăria Năvodari

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii