Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UNPR PND sfidează logica și bunul simț

ro

24 Dec, 2015 15:07 2541 Marime text
 Ca urmare a minciunilor vehiculate în ultimele zile de către PND și de către reprezentantul său, UNPR precizează că niciun membru al Uniunii nu a trecut la PND sau la alt partid. Dimpotrivă, numărul membrilor UNPR crește, iar echipa noastră de la Constanța rămâne unită și devotată interesului național.
 
Comunicatele mincinoase ale PND sfidează nu doar bunul simț, ci și logica. De exemplu, este ridicolă ideea că membri ai UNPR ar fi nemulțumiți de dizolvarea firească a unui grup parlamentar care oricum nu există. De asemenea, este o insultă la adresa inteligenței afirmația că, în prag de Crăciun, nici mai mult nici mai puțin de 1000 de membri UNPR n-ar fi avut altceva mai bun de făcut decât să se înscrie într-un partid care nici măcar nu are sediu în Constanța.
 
UNPR înțelege faptul că apropierea sărbătorilor îl face pe unicul membru al PND să se simtă mult mai singur. Înțelege și faptul că, într-o astfel de situație plină de emoție, dorințele pot fi ușor confundate cu realitatea. Însă dacă visul PND este să aibă 1000 de membri la Constanța, atunci trimiterea de comunicate mincinoase și inepte nu reprezintă o soluție.
Mai ușor ar fi ca cel care își spune PND să trimită o cerere de adeziune la UNPR și, mizând pe faptul că de Crăciun suntem cu toții mai buni, să spere că va fi primit.
 
În încheiere, urăm PND să aibă sărbători fericite și, în noul an, să găsească drumul de ieșire din minciună și din ipocrizie.
 
Biroul de presă al UNPR Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii