Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Generalul Valeriu Nicuț s-a stins din viaţă

ro

06 Dec, 2018 08:54 2960 Marime text

Generalul Valeriu Nicuț s-a stins din viaţă. Nicuţ a fost general al Armatei României, secretar de stat pentru politica de apărare şi planificare. Anunţul a fost făcut de UNPR.

"Se spune că oamenii plăcuți lui Dumnezeu pleacă mult prea devreme la El. Un astfel de om a plecat la ceruri în această noapte, lăsând în urmă multă durere și suferință. Valeriu Nicuț, cumnatul și bunul meu prieten, a părăsit această lume, pe care a iubit-o atât de mult.
 
Valeriu Nicuț a fost general al Armatei României, secretar de stat pentru politica de apărare şi planificare, locţiitor al şefului Statului Major General, reprezentant militar al Statului Major General la Comandamentul Suprem al Forţelor Aliate din Europa, la Mons, Belgia, şeful Secţiei Parteneriat din Divizia Cooperare şi Securitate Regională din cadrul Statului Major Militar Internaţional, Cartierul General al NATO, Bruxelles, Belgia.

Profesionalismul, expertiza și prestigiul său militar mi-au fost un sprijin real în activitatea de ministru al apărării naționale și apoi de vicepremier pentru securitate națională.

Un exemplu de patriotism, un profesionist excepțional, un brav militar, Valeriu Nicuț și-a dedicat întrega viață Armatei și Țării. Cei care au avut bucuria să-l cunoască, l-au apreciat, l-au respectat și l-au iubit. 
Este o mare pierdere pentru Armata Română, pentru sistemul de securitate și pentru România. Este o mare pierdere pentru UNPR.
 
Durerea provocată familiei de moartea sa este nemărginită. Eu am pierdut un prieten de o viață.

Vali a fost un optimist incurabil, un suflet cald, un om luminos și bun, care a iubit viața, a iubit oamenii. A trăit demn și demn a plecat dintre noi. Și-a dorit să fie în viață în ziua în care România a sărbătorit Centenarul Marii Uniri și Dumnezeu i-a îngăduit să fie. S-a stins noaptea trecută, împăcat. Nu-l vom uita niciodată! Mereu va fi în inimile și în rugăciunile noastre!", a transmis Gabriel Oprea, printr-un comunicat de presă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii