Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:14 29 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania fostulului șef al UNPR Constanța va supraveghea plaja din 23 August în sezonul estival (DOCUMENT)

ro

05 Jun, 2023 00:00 1117 Marime text
  • Primăria 23 August din județul Constanța a atribuit companiei Salvamiral contractul de servicii salvare acvatică și prim ajutor pe plaja din localitate
  • Valoarea contractului este de 210.000 lei fără TVA
  • Societatea Salvamiral SRL a fost înființată în anul 2019 și are sediul social în 23 August, județul Constanța, pe strada Mihai Eminescu.
  • Asociați în firmă, cu cote egale, sunt George Lipoveanu și Constantin Pârvulescu, iar administrator este George Lipoveanu
  • George Lipoveanu este fost președinte UNPR Constanța
  • Conform datelor financiare, în 2021, cifra de afaceri a fost de 2,277,391 lei, un profit de 1,381,334 lei la 19 angajați
 
 
 
Primăria 23 August din județul Constanța a atribuit companiei Salvamiral contractul de servicii salvare acvatică și prim ajutor pe plaja din localitate.

Valoarea contractului este de 210.000 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente”.

Amintim că, în anul 2022 aceeași societate s-a ocupat de serviciile de salvare acvatică pe plaja 23 August, iar valoarea contractului a fost de 85.000 de lei fără TVA.
 
Despre Salvamiral SRL
 
Societatea Salvamiral SRL a fost înființată în anul 2019 și are sediul social în 23 August, județul Constanța, pe strada Mihai Eminescu.
 
Asociați în firmă, cu cote egale, sunt George Lipoveanu și Constantin Pârvulescu, iar administrator este George Lipoveanu.
 
George Lipoveanu este fost președinte UNPR Constanța.
 
Conform datelor financiare, în 2021, cifra de afaceri a fost de 2,277,391 lei, un profit de 1,381,334 lei la 19 angajați.
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 210.70%, potrivit www.termene.ro.

Potrivit Confidas.ro, George Lipoveanu mai este asociat la Steaua Polară SRL, cât și asociat și administrator la Callatis Club Nautic SRL. Mai este asociat la Egreta Shipping SRL.
 
Celalalt asociat din Salvamiral SRL este Constantina Pârvulescu, pe care o regăsim în Geo Suzi SRL în calitate de asociat și administrator.

Compania Salvamiral figurează cu 8 contracte de achiziții publice în valoare totală de 376.700 lei. În 2019 și 2020, majoritatea cu ABADL și două cu primăria din 23 August.

Anul trecut, Salvamiral SRL a câștigat și un contract de la Primăria municipiului Mangalia tot pentru servicii de salvare acvatică – salvamar și posturi de prim ajutor pe plajele cu destinație turistică din municipiul Mangalia și stațiunile Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun și Olimp.
 
Valoarea contractului a fost de 3.270.000 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Ce firmă va furniza serviciul de salvamar pe plajele din Mangalia? Aceeași firmă a fost și anul trecut

 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii