Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vara asta ești pe val...vino la festival!!!

ro

21 Jun, 2015 13:20 1067 Marime text
 Festivalul Internațional de Muzică Ușoară și Folclor ”Festivalul Tinereții” va avea loc în perioada 22 iunie – 5 iulie 2015, cu începere de la ora 20.00, pe scena din Portul Turistic Mangalia. Evenimentul este organizat de Asociația Culturală Daria’s și Manifest Events, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia și Fanomania.
Evenimentul reunește tineri dornici să se afirme ca voci ale muzicii ușoare și populare, dar și compozitori.
Printre invitații de marcă amintim: Cristina Olteanu, George Forcos Palade, Bianca Constantinescu, Ansamblul ”Colonia Moților” Ianculești, Ansamblul ”Nepoții Iancului” din Marna Nouă, Ansamblul ”Brâulețul”, Ansamblul din Săftica, Ansamblul Folcloric ”Rapsozii Iveștiului”, Ansamblul ”Elpis” al Comunității Elene din Constanța, grupul vocal ”Ceaika” al Comunității Rușilor-lipoveni din România, filiala Mangalia, Ansamblul de datini și obiceiuri populare ”Tisa” din Tismana, grupul vocal ”Floare de Colț” Bulgaria, Ansamblul Folcloric ”Litoral” al pensionarilor din Mangalia (Iorgu Cârneci și Nelu Niță), Ansamblul de cântece și dansuri ucrainene tradiționale ”Zadunaiskaia Sici” din Tulcea și alții.
Pe lângă invitații din Bulgaria, partea de internațional a acestuie eveniment este reprezentată și de Carlo Cori și Miki Rik din Italia și Bernice Chitiul din Marea Britanie.
Juriul este format din Carlo Cori, Viorela Filip, Rodica Anghelescu, Anca Pârlog, Traian Broască, Viorel Gavrilă, Viorel Covaci, Marin Voican Ghioroiu.

Program:
Secțiunea Folclor 22 – 28 iunie 2015
– 22 Iunie ziua: ora 18:00 conferință de presă și tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii intrării în concurs, ora 20:00 recital.
23 – 27 iunie: ora 20 la scenă – concurs secţiunea folclor și recital
28 Iunie: Gala Laureaților folclor, ora 20 la scenă – premiere și recital.
Secțiunea Muzică Ușoară 29 iunie – 5 iulie 2015
– 29 Iunie: ora 18:00 conferință de presă și tragerea la sorţi pentru stabilirea ordinii intrării în concurs, ora 20:00 recital.
30 – 2 iulie: ora 20 la scenă – concurs secțiunea muzică și recital
3 Iulie: ora 20 la scenă – Recital
4 Iulie: ora 20 la scenă – concurs secţiune de creaţii în primă audiţie și recitaluri
5 Iulie: ora 20 la scenă – Gala Laureaţilor muzică uşoară, premiere și recitaluri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii