Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABADL achiziţionează două utilaje de ecologizare a nisipului dotate cu echipament de screening (document)

ro

11 Jul, 2017 00:00 3047 Marime text
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a atribuit unei firme din Ploieşti contractul „Furnizarea de utilaj de ecologizare nisip dotat cu echipament de screening“, obiectul fiind „2 buc. utilaj de ecologizare nisip dotat cu echipament de screening conform cerinţelor din caietul e sarcini“.
 
Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. S-au primit două oferte, valoarea estimată totală fiind 565.000 de lei, iar valoarea totală (fără TVA) - 534.500 de lei. Câştigătoare a fost SC Wylze Logistik SRL, cu sediul social în municipiul Ploieşti.
 
Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 8 iulie a.c., SC Wylze Logistik SRL a fost înfiinţată în anul 1998, iar capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat. Asociat unic persoană fizică şi administrator este Zeno Wilhelm Molitor, născut pe 23 mai 1967, la Braşov. Domeniul principal de activitate al SC Wylze Logistik SRL este „intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane“.
 
Potrivit Ministerului Finanţelor Publice, în 2016, SC Wylze Logistik SRL a avut o cifră de afaceri netă de 42.714.457 de lei, un profit net de 9.801.175 de lei, iar numărul mediu de salariaţi a fost 30.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii