Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Elena Zaharia, Luciana Mitrofan şi Bianca Mei-Roşu, medalii la Youth Star Contender Wladyslawowo

ro

25 Oct, 2021 09:55 2585 Marime text
  • Sportivele constănţene au avut evoluţii deosebite, care le-au adus cinci medalii, la categoriile de vârstă Under-19 şi Under-15.
  
Noi medalii pe plan internaţional pentru şcoala de tenis de masă constănţeană, ale cărei reprezentante au urcat pe podium şi la turneul din Polonia WTT Youth Star Contender Wladyslawowo.

Elena Zaharia, Luciana Mitrofan şi Bianca Mei-Roşu au avut evoluţii deosebite, care le-au adus cinci medalii, la categoriile de vârstă Under-19 şi Under-15.

Astfel, la U-19, Elena Zaharia a obţinut aurul atât la simplu, cât şi dublu fete (alături de Elizabet Abraamian, din Rusia).

Luciana Mitrofan a obţinut bronz la dublu fete U-19, împreună cu Ioana Sîngeorzan, cele două fiind învinse în semifinale de medaliatele cu aur ale probei, Elena Zaharia şi Elizabet Abraamian.

În posesia a două medalii a intrat şi Bianca Mei-Roşu, la Under-15 – aur la dublu fete (împreună cu Annett Kaufmann, din Germania) şi bronz la simplu.
     
La turneu au  participat  sportive  din Rusia, Germania, Franța, Polonia, Croația, Cehia, Singapore, Spania, Egipt şi România.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii