Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şefii Federaţiei Române de Haltere, în vizită la Constanţa. Cu cine s-au întâlnit pe litoral (galerie foto)

ro

28 Nov, 2018 00:00 1684 Marime text
Preşedintele Federaţiei Române de Haltere, celebrul campion olimpic, mondial şi european Nicu Vlad, şi secretarul general al forului s-au aflat într-o vizită la Constanţa. Cei doi s-au întâlnit cu reprezentanţi ai CS Farul şi ai secţiei de haltere a clubului, dar au avut o întrevedere şi cu primarul municipiului, Decebal Făgădău.
 
Cu edilul-şef al Constanţei s-au purtat discuţii în vederea dezvoltării halterelor în oraşul de la malul mării şi a fost analizat potenţialul local pentru a organiza o competiţie internaţională oficială, în viitor, informează Federaţia Română de Haltere. „Reprezentanţii FRH au fost însoţiţi de domnul Ilie Floroiu, director istoric al clubului sportiv de la malul Mării Negre, actualmente consilier cabinet, pe probleme de sport, al primarului din acest oraş“, se mai arată în comunicatul federaţiei.

Totodată, reprezentanții FRH au avut o întrevedere și cu Mariana Solomon și Mihai Orzan, directorul, respectiv consilier sport la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret a județului Constanța. A fost inspectată Sala Sporturilor, pentru a se vedea dacă pot fi atinse criteriile necesare organizării unei competiții internaționale și ce se mai poate îmbunătăți.     
 
Ultima competiţie oficială din calendarul naţional al FRH pe 2018, faza finală a Campionatului Naţional de juniori 1, s-a disputat la Bascov, iar cele 16 titluri au fost cucerite de sportivi de la 11 cluburi dintre cele 24 participante: CSM Bacău - 4, CS Olimpia - 2, CSU Galaţi - 2, CS Rapid - 1, CSM Dunărea -1, CS Farul - 1, CS Dinamo - 1, CSM Oneşti - 1, CSM Cluj - 1, CSM Bistriţa - 1 şi SCM Bacău - 1.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Haltere) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii