Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Demonstrație în memoria victimelor accidentului de la 2 Mai, la Judecătoria Constanța (FOTO+VIDEO)

ro

16 Apr, 2024 11:55 970 Marime text


O acțiune organizată în memoria victimelor din accidentului de la 2 Mai va avea loc astăzi 16 aprilie 2024, ora 12:00, la Judecătoria Constanța.

Prin acest manifest, participanții cer să se facă dreptate pentru Sebi și Roberta, cei doi studenți uciși în accidentul produs în august 2023.

Reamintim că Tribunalul Constanța decide astăzi libertatea lui Vlad Matei Pascu, din București, acuzat de producerea accidentului de la 2 Mai, în care Sebi și Roberta și-au pierdut viața.

UPDATE

La acțiune iau parte studenții Facultății de Drept din Constanța. Aceștia cer dreptate pentru tinerii uciși în accident, arătându-și nemulțumirea față de modul în care se judecă dosarul pe numele lui Vlad Pascu, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai. 

Am decis să ne strângem astăzi ca să reușim să facem dreptate pentru Sebi și Roberta, pentru că ceea ce se întâmplă în țara noastră nu este corect. Suntem de părere că este un omor cu intenție indirectă și nu o ucidere din culpă, astfel că ne-am dori ca încadrarea să se facă corect, pentru că în locul celor doi copii puteam fi noi”, au spus tinerii.

Am venit aici deoarece sunt nemulțumit de decizia judecătorilor din Mangalia. În primul rând, mi se pare că s-au purtat cu nepăsare față de victime, mai ales de părinți. N-au avut nici măcar obrazul să se uite pe dosar sau să deschidă un televizor... Orice persoană care a deschis un televizor 5 minute, cred că putea să spună mai multe decât a spus doamna judecătoare. Nu mi se pare nici potrivită nici încadrarea juridică pe care o acordă și nici că vrea să-l cerceteze în arest la domiciliu. Din punctul meu de vedere, ar fi omor cu premeditare”, a declarat un alt student.  



Citește și 

LIVE TextVlad Matei Pascu, la Tribunalul Constanța. Decizia va fi definitivă (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii