Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

ro

18 Apr, 2024 13:33 1235 Marime text


Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai, județul Constanța, eveniment soldat cu uciderea din culpă a doi tineri și rănirea altor trei, povestește chinul prin care a trecut!
 
În dosar, Matei Vlad Pascu este suspectat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.
 
Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
Iată ce a declarat una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai
 

„Nu-mi amintesc foarte multe, totul a fost foarte brusc! Știu doar că voiam să ajungem cu toții acasă, sănătoși și deodată m-am trezit pe jos, neștiind ce se întâmplă, era întuneric, era liniște, auzeam doar mașinile.
 
Când eram pe trotuar, mergeam câte doi, iar după ce s-a terminat trotuarul știam că urmează o porțiune foarte îngustă și am început să mergem unul în spatele celuilalt.
 
Eu eram ultima, i-am lăsat pe ei să meargă în față și eu să mă iau după ei. În față era Sebi.
 
După ce m-am ridicat de pe jos, l-am auzit pe prietenul meu cum striga după mine și l-am văzut venind spre mine. Eu eram cu mâna... nu știam ce se întâmplă. Voiam să știu că toată lumea e în siguranță și am început să mă uit în stânga în dreapta, dacă văd pe cineva, și l-am văzut pe Sebi.


 
Pe mine cred că m-a lovit cu oglinda retrovizoare iar pe Sebi, din fața mea, l-a luat cu totul și pe cei din fața mea la fel.
 
Mi-au spus cei care erau mai în față că s-a oprit (nr. șoferul acuzat de producerea tragediei) în mijlocul drumului și a întors foarte repede mașina și s-a întors în Vamă“.

 
Declarația completă în video de mai jos. 
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Județul Constanța
Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

 
Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai
Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

 
Tragedia de la 2 Mai. Un nou termen de judecată în dosarul lui Vlad Pascu. Avocatul Cuculis face declarații (VIDEO)
   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii