Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

21 Apr, 2024 18:01 1048 Marime text
Mai mulți tineri s-au adunat în această după amiază în Piața Ovidiu din Constanța la un Manifest - Alege Viața organizat în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai din județul Constanța. 

La eveniment au participat și păriții lui Sebastian Olariu, unul dintre tinerii uciși în accident. 

Tinerii participanți la evenimentul din Piața Ovidiu purtau pancarte pe care erau inscripționate mai multe mesaje printre care: 
  • „Cel mai iubit dintre pământeni este acum înger! Îți vom face dreptate!“
  • „No drugs“
  • „Suntem cu 2 Mai puțini“
  • „Alege viața“ 
Amintim că săptămâna aceasta a mai fost organizată o acțiune în memoria victimelor din accidentului de la 2 Mai la Judecătoria Constanța.

Prin acest manifest, participanții au cerut să se facă dreptate pentru Sebi și Roberta, cei doi studenți uciși în accidentul produs în august 2023.

La acțiune au luat parte studenții Facultății de Drept din Constanța. Aceștia au cerut dreptate pentru tinerii uciși în accident, arătându-și nemulțumirea față de modul în care se judecă dosarul pe numele lui Vlad Pascu, acuzat de producerea tragediei de la 2 Mai.
 

Citește și: 

UPDATEDemonstrație în memoria victimelor accidentului de la 2 Mai, la Judecătoria Constanța (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii