Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momentul adevărului „Şocul“ Alex Filip - Bogdan „Ciobănaşul“ Năstase candidează la meciul serii în gala Dynamite Fighting Show

ro

08 Dec, 2018 00:00 4941 Marime text
Cunoscutul luptător constănţean Alex Filip, de la clubul Sharks Gym, se va confrunta cu Bogdan „Ciobănaşul“ Năstase pe 14 decembrie a.c., în gala Dynamite Fighting Show 3, de la Craiova, cu ocazia unei revanşe aşteptate cu sufletul la gură de toţi iubitorii sporturilor de contact din România.

În singurul lor duel, cei doi sportivi s-au confruntat în urmă cu trei ani şi opt luni, la Ploieşti, în promoţia Superkombat, iar „Ciobănaşu“ Năstase a fost declarat câştigător. Acum are loc partida revanşă, iar într-un sondaj demarat pe pagina de Facebook a Dynamite Fighting Show, cu întrebarea „ Cine credeți că va câștiga, Filip sau Năstase?”, luptătorul constănţean a primit 51% dintre voturile celor care au participat. Alex este poliţist în Constanţa, în vreme ce luptătorul ieşean a făcut senzaţie la apariţia în circuit, graţie costumaţiei sale, specifice unui cioban, cum de altfel şi era, în comun ieşeană Coarnele Caprei.

Ambii au majoritatea partidelor încheiate înainte de limită     

Alin Huiu, manager Dynamite Fighting Show, spune că meciul Filip - Năstase este unul dintre preferatele sale din gala de la Craiova, care va fi transmisă în direct de Pro TV şi Pro X. „Sunt convins că meciul are toate ingredientele pentru a candida la meciul serii: va fi o revanșă - în 2015, chiar la debutul lui pe scena mare, Năstase l-a întâlnit pe Filip. A câștigat prin decizie împărțită după 3 reprize absolut incredibile. Filip a considerat la rândul lui că el a fost învingătorul de drept; ambii pun combativitatea pe primul plan, nu fac pasul înapoi și merg pe premiza totul sau nimic. Ambii au majoritatea meciurilor din carieră încheiate înainte de limită; Bogdan folosește în special loviturile de brațe, în timp ce Filip, provenit din karate kyokushin, se bazează în special pe loviturile de picioare; în cei trei ani scurși de la acel meci, ambii au reușit să atragă o bază mare de fani. Bogdan a devenit al cincilea cel mai urmărit luptător român pe YouTube. În plus, datorită aparițiilor televizate în showuri extra sportive, au reușit să treacă și de nișa kickboxingului. Așadar, nu rămâne decât să vedem deznodământul pe 14 decembrie, la Craiova, în Dynamite Fighting Show 3“, a spus Alin Huiu.

„Ştii foarte bine rezultatul real al primului meci…“

„Bogdan Năstase şi Alex Filip sunt la momentul adevărului în confruntarea revanșă din cadrul Dynamite Fighting Show 3. Năstase vine după două victorii spectaculoase înainte de limită, în timp ce Filip a obținut la rândul său o victorie prin KO în ultimul meci disputat în capitală“, este prefaţată partida pe pagina de Facebook a DFS. „Observ că nu încetezi cu ameninţările şi postările în care faci fel de fel de declaraţii la adresa mea! Ştii foarte bine rezultatul real al primului meci dintre noi, însă ru rămân fair-play şi nu cad în extrema declaraţiilor. Vom vedea peste o săptămână ce se va întâmpla!”, i-a răspuns Alex Filip lui Năstase.
 
Surso foto: Facebook
 
Citeşte şi:

Revanşa mult aşteptată După trei ani, Alex Filip, luptătorul din Constanţa, se confruntă din nou cu „Ciobănaşul“ Bogdan Năstase
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Deliorga 09 Dec, 2018 14:20 Adevarata bataie intre 2 ciobani.