Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul Simonei Halep pe rețelele de socializare "E doar un vis nebun până o faci!"

ro

26 Feb, 2019 19:31 2124 Marime text
Simona Halep a pierdut locul 1 WTA după ce a fost eliminată în optimile de la Australian Open, însă poate reveni pe aceeași poziție după Indian Wells, potrivit digisport.ro.

Campioana noastră s-a alăturat campaniei Nike și a postat un mesaj motivațional pe rețelele de socializare.

"E doar un vis nebun până o faci. #justdoit", a scris Simo pe Twitter, pe poză fiind inserat mesajul: "Dacă ei cred că visurile tale sunt nebune, arată-le ce pot face astfel de visuri".

Simona poate ajunge din nou pe primul loc la Indian Wells, competiție transmisă în exclusivitate la Digi Sport în a doua săptămână din martie. În acest moment, ea are 5.727 de puncte și, după prezența în semifinalele de anul trecut de la competiția californiană, are de apărat 390 de puncte.

În situația în care campioana noastră se va impune pentru a doua oară în carieră la Indian Wells, va acumula 6.337 de puncte. Românca de 27 de ani poate profita de faptul că Naomi Osaka, liderul mondial, e campioana en-titre și are de apărat 1.000 de puncte. Naomi are acum 6.871 de puncte, iar în situația în care se va opri în semifinale, ea va rămâne cu 6.261, astfel că Halep o va depăși.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii