Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:03 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorii români şi cei din Republica Moldova se confruntă la Cupa „Juniorii Tuzla”

ro

25 Jul, 2015 00:00 1408 Marime text
Ediţia a treia a Cupei „Juniorii Tuzla” la kickboxing se va desfăşura astăzi, la Tuzla, în cadrul a două secţiuni: cea de amatori, care începe la ora 9.00, şi gala profesionistă, căreia i se va da startul la ora 21.00.
 
La amatori, vor participa sportivi de la 20 de cluburi (atât din judeţul Constanţa, cât şi din ţară), în vreme ce la profesionişti au fost stabilite 11 partide, în care vor evolua români (mulţi dintre ei fiind constănţeni), dar şi luptători din Republica Moldova. Aseară, s-a desfăşurat cântarul oficial pentru amatori, cei care vor participa la această secţiune urmând a primi echipament sportiv, dar şi premii-surpriză. Evenimentul este organizat de CS Juniorii Tuzla, cu sprijinul autorităţilor locale (Primăria şi Consiliul Local), Cosmin Buzoiu, reprezentantul clubului sportiv, anunţând un spectacol deosebit.
 
„Acest show le este dedicat atât pasionaţilor de kickbox, cât şi turiştilor, care îşi doresc un altfel de week-end la malul mării. Ca în fiecare an, ne propunem să reamintim publicului larg importanţa practicării sportului în creşterea şi dezvoltarea armonioasă a celor mici, dar şi frumuseţea performanţei şi a fairplay-ului unei competiţii sportive. Ineditul ediţiei 2015 constă în introducerea în premieră a unei gale de profesionişti, în care se vor confrunta sportivi din România şi din Republica Moldova”, a declarat Cosmin Buzoiu.
 
Cele mai aşteptate meciuri de la profesionişti sunt Ionuţ Sandur (Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa; antrenor, Marcel Ilaşcu) - Sevastian Alexandru (Republica Moldova) şi Adrian Roşca (CS Bogdan Ciubotariu Constanţa; antrenor, Samir Regep) - Ionuţ Hrişcă, dar şi de la partide precum Petrică Purcaru - Ion Vodă, Cornel Costea - Nicolae Deleu, Cezar Andrieş - Andrei Cărăruş, Alex Şerban - Sevastian Dumitru, Alex Cornel - Nicolai Garbuz sau Cătălin Oprea - Andrei Dan se aşteaptă un spectacol de ţinută.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii