Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În înfrângerea cu Dinamo II, BC Athletic Constanţa a făcut cel mai slab joc în apărare din acest sezon

ro

07 Feb, 2017 00:00 1678 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa a pierdut cu 68-81 meciul cu Dinamo II, de pe teren propriu, iar antrenorul principal Alexandru Olteanu şi-a asumat vina eşecului. 
 
„Cu siguranţă, puteam câştiga, dacă jucam puţin mai bine. Cred că în defensivă am făcut cel mai prost meci din acest sezon. Adversarii au prins o zi extraordinară. Îi felicit, sunt nişte copii de perspectivă ai României. Au meritat victoria. Au avut procentaje foarte bune la aruncările de trei puncte. Cred că vina îmi aparţine în totalitate. Nu cred că am pregătit meciul cum trebuia. Locul din clasament este unul mincinos pentru Dinamo II, care are jucători de viitor. Nu s-au prezentat la toate meciurile, pentru că erau plecaţi cu echipa mare. Nu ne-am calificat în semifinale, pentru că depindeam de această victorie. Urmează să decidă Federaţia dacă se va juca în continuare. Dacă nu se încheie sezonul de Divizia B. Rămânem cu echipa Under-18, unde avem ca obiectiv turneul final“, a declarat Alexandru Olteanu.

Andrei Oprean a devenit major

Unul dintre juniorii de la BC Athletic, Andrei Oprean, a împlinit ieri vârsta de 18 ani. „Unul dintre juniorii noştri îşi serbează azi (n.r. ieri) majoratul! Jucând baschet. Andrei Oprean este exemplul de baschet care pleacă de la cele mai mici grupe ale BC Athletic şi ajunge tocmai la Naţionala României U-18, acum pregătită de Milan Sokic. Coordonatorul nostru va fi în cantonament la Gheorgheni între 5 şi 11 februarie, cu lotul României U-18, în timp ce-şi sărbătoreşte frumoasa vârstă de 18 ani. La mulţi ani de baschet!“, a fost mesajul de pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic) 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii