Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gică și Ianis Hagi participă, la Oradea, la evenimentul caritabil „Uniți pentru Mihai”. Nume mari din fotbal prezente (galerie foto)

ro

26 May, 2018 12:10 2171 Marime text
Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea găzduiește astăzi, de la ora 16.00, evenimentul caritabil „Uniți pentru Mihai”, care vine în sprijinul fostului fotbalist Mihai Neșu, aflat în scaunul cu rotile, în urma unui grav accident petrecut la antrenament, în 2011.

Acțiunea de la Oradea este un triunghiular fotbalistic, la care participă echipele „UEFAntasticii”, „Naționala României” și Prietenii Mihai Neșu”.
 
Participă nume mari ale fotbalului românesc, în fruncte cu managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi. Nu lipsesc nici Gică Popescu, Ionuț Lupescu, Florin Prunea, Bogdan Stelea, Costel Gâlcă, Adrian Ilie, Mirel Rădoi, Dorin Goian, Claudiu Keșeru, Florin Lovin, dar nici tinerii Ianis Hagi, Răzvan Marin sau Nicholas Popescu (fiul lui Gică Popescu).

Trebuie să-i adresăm felicitări lui Mihai pentru ceea ce face. Viața e o luptă, totul stă în puterea mentală. Suntem aici să-l sprijinim pe Mihai. În România mai mult se distruge decât se construiește, a declarat Gică Hagi.


Sursa foto: Facebook (Uniți pentru Mihai)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii