Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a încheiat colaborarea cu managerul echipei, Ruben de la Barrera, și cu staff-ul său

ro

30 Nov, 2020 16:01 2664 Marime text
  • Componența noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare va fi anunțată în scurt timp.

FC Viitorul Constanța anunță că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formației,  condus de tehnicianul spaniol Ruben de la Barrera.

Pe această cale, clubul nostru le mulțumește acestora pentru munca depusă în perioada august - noiembrie 2020 și le dorește succes în proiectele lor viitoare. În cel mai scurt timp, vă vom anunța componența noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare, este mesajul FC Viitorul.

În clasamentul Ligii 1, FC Viitorul se află momentan pe locul șapte, cu 16 puncte (la un punct de poziția a șasea, ultima care asigură accesul în play-off).

În 11 etape de campionat, echipa de pe litoral a înregistrat patru victorii, patru egaluri și trei înfrângeri, golaveraj 17-15.

FC Viitorul a fost eliminată din Cupa României (0-3 cu Dinamo) în 16-imi, prima fază în care au intrat în competiție formațiile din Liga 1.

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii