Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Farul - Viitorul Pandurii Tg. Jiu Ianis Zicu - „Cel mai important meci de când sunt eu la echipă”

ro

26 Feb, 2021 17:46 3410 Marime text

 
  • Confruntarea de la Constanţa dintre cele două echipe se joacă duminică, 28 februarie.

Două dintre formaţiile care au ca prim obiectiv în acest sezon calificarea în play-off, FC Farul şi Viitorul Pandurii Tg. Jiu, se întâlnesc duminică, 28 februarie, la Constanţa, în etapa a 17-a a Ligii 2-a.

Partida, care începe la ora 11.30, este prima susţinută de „marinari” în propriul fief în 2021 în campionat
  

Din punctul meu de vedere, este cel mai important meci al nostru de când sunt eu antrenor la Constanța. Cred că trebuie să fim foarte, foarte motivați, pentru că este o șansă imensă pentru a ne îndeplini obiectivul. Trebuie să câștigăm această partidă și cred că și băieții sunt conștienți de acest lucru. Toată lumea o să fie pregătită la ora meciului pentru a câștiga. Din păcate, ambii fundași centrali care au jucat titulari meciul trecut și au fost titulari în toată perioada aceasta a sezonului, Marius Leca și Paul Antoche, căpitanul nostru, nu vor putea juca la această partidă. O să găsim soluții și o să folosim jucători care să poată să-i înlocuiască și să o facă foarte bine, a declarat Ianis Zicu, antrenorul principal al FC Farul, potrivit site-ului oficial al grupării constănţene .


Tânărul tehnician constănţean spune că Viitorul Pandurii e o echipă periculoasă, cu jucători foarte rapizi în față și o dinamică foarte bună.

Reușesc să aducă foarte multe mingi în fața porții. Să sperăm că la partida cu noi nu vor putea să facă acest lucru, pentru că o pregătim și noi niște lucruri, și sperăm să câștigăm acest meci. Este o presiune pentru toată lumea. Sunt și meciurile directe, care sunt foarte importante, meciuri de 6 puncte. Nu am reușit să câștigăm la Călărași, dar acum trebuie să obținem această victorie, foarte importantă pentru a rămâne în lupta pentru play-off. Am muncit foarte mult, știm cu toții cât am suferit în această perioadă și sperăm din toată inima să obținem o victorie care să ne mențină în lupta pentru play-off, a menţionat Ianis Zicu, conform sursei citate.

 

O să fie un meci greu, cu o echipă foarte bună a campionatului, cu jucători tineri și câțiva cu experiență. Cred că o să fie un meci bun, cu ocazii la ambele porți și sper să câștigăm. Sperăm să lăsăm totul în urmă, să ne deblocăm și să începem să câștigăm meciuri, ca să prindem play-off-ul. Asta ne dorim și acesta este obiectivul nostru. Ar fi bine să marcăm cât mai mult și să nu primim multe goluri. Sau să nu primim deloc.La Călăraşi, nu am reușit să marchez, chiar dacă am avut 2-3 situații. Sper să o fac acum și să-mi ajut echipa. Este o luptă strânsă pentru play-off, am văzut că și Rapid s-a încurcat. Sper să câștigăm și să urcăm mai sus. Vreau ca fabii să ne susțină cât pot de acasă, până se va da drumul pe stadion, cu situația cu COVID-19, și apoi să vină alături de noi, a spus şi atacantul Andrei Banyoi. 


Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii