Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024 Farul Constanța, meci capital la Botoșani, Vineri, 8 martie 2024, se stabilesc ultimele calificate în play-off

ro

07 Mar, 2024 12:11 1397 Marime text
 
  • Pentru ultimele două locuri de play-off, în ultima etapă din sezonul regular se luptă cinci echipe.

Etapa a 30-a a Superligii 2023/2024, ultima a sezonului regular, începe vineri, 8 martie 2024, când sunt programate, de la aceeași oră, 20.00, cinci partide.

Partidele sunt cele în care joacă cele cinci echipe aflate în lupta pentru ultimele două locuri din play-off, Farul Constanța, U Cluj, FC Hermannstadt, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FC Hermannstadt și UTA, clasate în această ordine de la locul cinci în jos.

Meciurile sunt CFR Cluj – FC Hermannstadt, Dinamo – UTA, Petrolul Ploiești – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FC Voluntari - U Cluj și FC Botoșani – Farul Constanța. Înainte de ultima etapă, sunt deja calificate în play-off FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova.  

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Ne dorim să rămânem pe locul pe care suntem acum (n.r. cinci), în urma unui rezultat favorabil. E un meci important la Botoșani și multe nu sunt de zis. Trebuie să fim concreți și pragmatici. Lăsând la o parte poziția din clasament, FC Botoșani a jucat de la egal la egal cu orice adversar, a învins acasă CFR Cluj, a condus Craiova cu 2-0. În iarnă, am avut un meci dificil cu ei. FC Botoșani are jucători cu experiență destul de mare în prima ligă, iar pe teren propriu e o formație grea. E dificil de învins în propriul fief, însă mergem acolo cu gândul de a produce rezultat. E un sezon regular echilibrat, probabil s-au nivelat valorile. Toate echipele au jucători buni. Trei sau patru dintre formații arată foarte bine, și din punct de vedere sportiv, și financiar. Iar celelalte ne scăldăm pe acolo, suntem acolo toți, facem fiecare ce putem, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.    

Echipa de pe litoral nu poate conta la acest meci pe Ionuț Larie, Tudor Băluță, Dan Sîrbu, Nicolas Popescu și Amine Benchaib, toți cu probleme medicale.
 
Vezi oferta Superbet pentru duelul cu Botoșani!
 
Programul etapei 30

Vineri, 8 martie, ora 20.00

CFR Cluj – FC Hermannstadt
Dinamo – UTA
Petrolul Ploiești – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
FC Voluntari - U Cluj
FC Botoșani - Farul

Sâmbătă, 9 martie, ora 20.00
 
Rapid – FCSB
 
Duminică, 10 martie, ora 20.45
 
FCU 1948 Craiova - Universitatea Craiova
 
Luni, 11 martie, ora 20.00
 
Oțelul Galați - Poli Iași.
 
Toate meciurile vor fi transmise în direct pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport.
 
Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Clasament: 1. FCSB – 64p, 2. Rapid – 52p, 3. CFR Cluj - 50p, 4. Universitatea Craiova - 46p, 5. Farul Constanța - 42p, 6. U Cluj - 41p, 7. Sepsi Sf. Gheorghe - 40p, 8. FC Hermannstadt - 40p, 9. UTA - 40p, 10. Petrolul Ploiești - 35p, 11. Oțelul Galați - 33p, 12. Poli Iași - 32p, 13. FCU 1948 Craiova - 31p, 14. FC Voluntari - 27p, 15. Dinamo București – 26p, 16. FC Botoșani - 20p.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Ca și în sezonul trecut, primele șase clasate după sezonul regular vor evolua în play-off, iar restul de zece formații vor evolua în play-out, punctajul înjumătățindu-se înaintea părții a doua a campionatului. Campioana va evolua în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Alte două echipe vor juca în turul doi preliminar al Conference League, iar câștigătoarea Cupei României – în primul tur preliminar al Europa League. Ultimele două clasate în play-out, locurile 9 și 10 (15 și 16) vor retrograda direct, iar formațiile de pe pozițiile 7 și 8 (13 și 14) vor susține un baraj de promovare / menținere în Superligă în compania formațiilor de pe 3 și 4 din Liga a 2-a. Pe de altă parte, primele două clasate în play-out vor juca între ele o semifinală, iar cine va avea câștig de cauză va întâlni o echipă de play-off, cu miză calificarea în turul doi preliminar al Conference League.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:

Farul Constanța, partidă cu FC Botoșani, decisivă pentru accederea în play-off
Ionuț Vînă - „E un meci cât un sezon“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii