Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, partidă cu FC Botoșani, decisivă pentru accederea în play-off Ionuț Vînă - „E un meci cât un sezon“ (VIDEO)

ro

06 Mar, 2024 15:34 1483 Marime text
 

În ultima partidă din sezonul regular al Superligii 2023/2024, Farul Constanța, campioana României, joacă în deplasare cu FC Botoșani, în etapa a 30-a, pentru a-și asigura calificarea în play-off.    

Partida se joacă vineri, 8 martie, de la ora 20.00.

În clasament, Farul se află pe loc de play-off, cinci, cu 42 de puncte, în timp ce FC Botoșani ocupă poziția a 16-a, ultima, cu 20 de puncte.
   

Un meci foarte important. Trebuie să fim pragmatici, concreți și să producem rezultat. E ultima partidă înainte de a ști dacă intrăm sau nu în play-off. Sperăm să rămânem pe aceeași poziție pe care suntem și acum. Trebuie să jucăm foarte bine, să nu facem greșeli. Adversarul este experimentat, redutabil acasă. Cu siguranță, vom avea un meci foarte dificil și va trebui să arătăm cea mai bună versiune a noastră și să ne întoarcem la Constanța cu un rezultat pozitiv, a declarat Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului.


Echipa de pe litoral nu poate conta la acest meci pe Ionuț Larie, Tudor Băluță, Dan Sîrbu, Nicolas Popescu și Amine Benchaib, toți cu probleme medicale.

Ne-a rămas acest meci, e un meci cât un sezon. Trebuie să-l tratăm ca atare, să mergem la Botoșani și să încercăm să ne aplicăm principiile, pentru a câștiga. Nu ne mai rămâne altă opțiune, dacă până acum erau și alte partide și puteam vorbi și de alte aspecte acum e o singură întâlnire, pe care trebuie să o câștigăm, dacă vrem să emitem pretenții la play-off. FC Botoșani e o echipă foarte grea, am face o mare greșeală dacă am subestima-o, uitându-ne la clasament. Cu echipele importante au făcut meciuri foarte bune și e foarte greu să câștigi la ei acasă, a spus mijlocașul farist Ionuț Vînă.

Este o finală, ultima a sezonului regular. Vrem să ne îndeplinim obiectivul, ne-am pregăptit bine și mergem la Botoșani cu încredere, pe un fond bun de la meciul cu CFR Cluj, când consider că am avut o evoluție bună. Vrem să obținem cele trei puncte. Partida va fi grea pentru ambele echipe, chiar dacă noi contra formațiilor din subsolul clasamentului nu am făcut cele mai bune rezultate. Sperăm să ne revansșăm acum, pebtru că avem mare nevoie de un rezultat pozitiv. Botoșani e o echipă cu jucători cu multe meciuri în prima ligă, a preciat și Ronaldo Deaconu.  


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și
:

Gheorghe Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 1-1
„Meritam victoria. Am făcut un meci foarte bun“


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii