Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cicliștii de la CS Medgidia au concurat cu succes la Măcin Mountain Fun

ro

17 Jun, 2021 00:00 2876 Marime text

 
  • La competiție a participat și antrenorul copiilor, Adrian Moldoveanu, care s-a clasat pe locul patru la categorie.
 
Componenții secției de ciclism a CS Medgidia au participat, cu succes, la un nou eveniment, Măcin Mountain Fun, concurs de mountain bike (Măcin XC) şi alergare (Măcin Cross), desfășurat în Munţii Măcin, cu plecare din localitatea Greci.
 
Rutierii de la CS Medgidia au obținut următoarele rezultate: Daria Solomon - locul 1 la categoria de vârstă 5-6 ani, Patrick Dumitrache - locul 1 la 5-6 ani, Mihaela Radu - locul 2 la 9-10 ani, Mara Moldoveanu - locul 3 la 9-10 ani, David Vlad - locul 5 la 7-8 ani, Teodor Oprea - locul 7 la 7-8 ani, Cătălin Florică - locul 7 la 13-14 ani, Daria Moldoveanu - locul 7, Ildar Iusein - locul 10 la 7-8 ani, Rareș Călin - locul 12, Mario Iordache - locul 12 la 11-12 ani, Matei Radu - locul 14, Eduard Panait - locul 16 și Mihai Bojnigeanu - locul 16 la 15-19 ani. La competiție a participat și antrenorul copiilor, Adrian Moldoveanu, care s-a clasat pe locul patru la categorie (din 75 de participanți) și pe locul 17 la general (din 255 de competitori).
 
Recent, reprezentanții CS Medgidia au concurat și la întrecerea „Prima Bicicletă“, organizată la Călărași și dedicată sportivilor cu vârsta de până la 18 ani. Sportivii din județul Constanța au urcat de patru ori pe podium. Astfel, Mihaela Radu s-a clasat pe locul întâi la categoria 9-10 ani, iar învingător a fost și Alexandru Cațaonu, la grupa de vârstă 13-14 ani. Pe locul doi s-au clasat Mara Moldoveanu (categoria 9-10 ani) și Patrick Dumitrache (la secțiunea 5-6 ani). CS Medgidia a participat la competiție cu 20 de sportivi, mulți dintre ei reușind să se claseze în primele zece locuri.     
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini cu rutierii de la CS Medgidia la Măcin Mountain Fun. Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Micii rutieri de la CS Medgidia, victorii și la concursul „Prima Bicicletă“, de la Călărași
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii