Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:31 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se întâmplă dacă Steaua își pierde numele

ro

16 Jan, 2017 21:18 1102 Marime text
FRF a explicat, într-un comunicat, ce se va întâmpla cu Steaua dacă îşi pierde numele.
 
„1. Din verificările efectuate a rezultat că nu există înregistrată în evidențele FRF niciun fel de solicitare a CSA Steaua cu privire la obligația/obligativitatea schimbării denumirii clubului SC FC STEAUA BUCURESTI SA.
 
2. Având în vedere că schimbarea denumirii (art. 2 din ROAF) este o operațiune permisă de regulamentele FRF în vigoare, clubului nu i s-ar aplica niciun fel de sancțiune dacă și-ar modifica denumirea. Cu atât mai mult nu s-ar aplica vreo sancțiune dacă această modificare ar fi efectuată în vederea executării unei hotărâri judecătorești. Sintagma “niciun fel de sancțiune” include și participarea în Liga I, cât și participarea în cupele europene, dacă deține acest drept din punct de vedere al meritului sportiv. Schimbarea denumirii unui club este supusă aprobării Comitetului Executiv al FRF.
 
FRF are obligația de a comunica la UEFA cluburile participante în Cupele europene, de regulă, la data de 1 iunie a anului în curs.
 
3. Nu putem să efectuăm supoziții cu privire la eventuale acțiuni inițiate de către UEFA prin organismele sale competente de luare a unor decizii”, se arată în comunicatul FRF.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii