Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Petrescu a refuzat propunerea Federaţiei Române de Fotbal de preluare a postului de selecţioner

ro

20 Dec, 2021 19:21 1490 Marime text


 
  • Antrenorul Dan Petrescu a refuzat propunerea Federaţiei Române de Fotbal de preluare a postului de selecţioner al echipei naţionale şi va continua la conducerea echipei CFR Cluj, a anunţat, luni, preşedintele grupării ardelene, Cristian Balaj.




 

"În urma discuţiilor de astăzi, atât clubul, cât şi antrenorul Dan Petrescu au decis să continue împreună proiectul început la CFR Cluj. Ne bucurăm, suntem fericiţi, este un antrenor în care avem încredere şi un om de cuvânt", a spus Balaj într-un interviu postat pe canalul de YouTube al clubului.






 


"A fost un sezon greu cu multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp. Din cupele europene ne-am fi dorit mai mult, în schimb în campionatul intern am stabilit noi recorduri, au fost multe meciuri câştigate şi în plus fără gol primit. Lucrăm în continuare cu Dan Petrescu, suntem preocupaţi pentru a avea un sezon cât mai bun", a adăugat Balaj.




Dan Petrescu este al treilea antrenor care refuză postul de selecţioner după Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu.




Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi (40 de ani), a anunţat, la 14 noiembrie, într-o conferinţă de presă, că nu va mai continua la conducerea primei reprezentative după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.




Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, anunţase că până la data de 20 decembrie singura variantă de selecţioner cu care lucrează FRF este Dan Petrescu, tehnician aflat în prezent sub contract cu CFR Cluj.






Sursa:  Agerpres


Sursa foto: Facebook (Dan Petrescu)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii