Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Are potenţial şi pedigree de campion“ Ciclistul Mihnea Harasim, pe locul şase la International Belgian Youth Tour

ro

10 Jul, 2018 00:00 3046 Marime text
Tânărul ciclist constănţean Mihnea Harasim a avut o nouă evoluţie de succes la o întrecere din străinătate, ocupând locul şase în clasamentul general al International Belgian Youth Tour (IBYT).
 
Cooptat la începutul acestui an de echipa belgiană Cannibal, sportivul de 14 ani, pregătit de Filip Grigorescu, a făcut, astfel, din nou dovada potenţialului său deosebit. La IBYT, Mihnea a folosit noua sa bicicletă, Giant Propel Advaced Pro 0 2018, pe care pedalează de peste o lună. „Prima mare competiţie pe etape pentru Mihnea, care a avut o prestaţie curajoasă în cele trei zile, demonstrând, dacă mai era nevoie, că are potenţial şi pedigree de campion. Extrem de intens, şi din pluton, şi de pe margine, atmosferă de competiţie adevărată, organizare ca la carte, într-un cuvânt: impresionant! Tot timpul în faţă, la bătaie, cu top 10 în toate etapele şi foarte aproape de podiumul etapei a II-a, când a venit pe IV, cu locul II în clasamentul sprinterilor şi locul I pe echipe, plus tricoul galben pentru Cannibal Team, sunt rezultate care ne dau încredere şi ne motivează în acelaşi timp. În ultima etapă, a fost în două evadări, dar, când eşti în luptă directă cu campionul Belgiei pentru tricoul verde, e greu să scapi din luneta diavolului roşu, care a şi luat tricoul de cel mai bun sprinter. În final, locul VI în clasamentul general reprezintă încununarea muncii noastre din ultimul an. Felicitări, Mihnea! Un mare bravo! Mulţumim, ACS Bike Squad şi Cannibal Team, pentru susţinere!“, a precizat Filip Grigorescu.

Sursa foto: Facebook 
 
Citeşte şi:
 
„Mă simt ca un adevărat Kittel“ Ciclistul Mihnea Harasim concurează în International Belgian Youth Tour. „Zboară“ cu o nouă „rachetă“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii