Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciclistul constănţean Mihnea Harasim participă la Festivalul Olimpic al Tineretului European (galerie foto)

ro

20 Jul, 2019 00:00 3019 Marime text

La Festivalul Olimpic al Tineretului European, întrecere găzduită de Baku (Azerbaidjan), între 21 şi 27 iulie, din partea Constanţei va participa şi Mihnea Harasim, rutier legitimat la ACS Bike Squad. 

„Un eveniment deosebit, la care poți participa o singură dată în viață! El va alerga în proba de contratimp individual și fond. La start vor fi prezenți cei mai buni trei sportivi din toate țările europene, iar competiția va fi uriașă! Să-i ținem pumnii și să le urăm succes! Baftă Mihnea! Hai, România!“, a fost mesajul antrenorului Filip Grigorescu. Recent, Mihnea Harasim a câştigat titlul de campion naţional la cadeţi, în proba de fond, în faţa lui Edvard Novak şi a lui Alexandru - Andrei Iacob. De asemenea, la contratimp individual, ciclistul din Constanţa  s-a clasat pe locul secund. 

„De când eram și mai tânăr decât sunt acum, îmi doream să am un echipament cu România, voiam să știu că reprezint România și că cineva m-a ales pe mine să fac asta. Eram atât de fascinat de atleţii care purtau tricourile naţionale încât mi-am propus să ajung și eu cândva să îmbrac un echipament naţional. Pentru unii poate nu-i mult, pentru mine însă ar fi însemnat o răsplată a tot ce fac și ce am făcut pentru sport.

Astăzi, mă bucur să vă anunţ că fac parte din lotul olimpic al României pentru Festivalul Olimpic de Tineret European 2019 de la Baku și că îmbrac pentru prima oară același model de echipament pe care l-au mai purtat în trecut nume cum ar fi Cătălina Ponor, Nadia Comăneci sau Camelia Potec. Sunt o groază de sentimente care te pătrund, de la bucurie și mândrie pâna la cele mai intense emoţii pe care le-am simţit vreodată.

Începând de mâine voi fi în Baku, așteptând cu nerăbdare deschiderea festivalului și startul curselor de ciclism. Plec mai încrezător și mai pregătit ca niciodată să dau tot ce e mai bun din mine pentru echipa României.

Pumnii strânși pentru toţi dintre noi! Hagi, România!“, a precizat Mihnea Harasim.

Fotografiile au fost preluat de pe paginile de Facebook ale lui Filip Grigorescu și Mihnea Harasim și de pe cea a Federației Române de Ciclism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii