Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby CSM Constanța încheie prima fază a Ligii Naționale cu un meci pe teren propriu

ro

29 Jun, 2023 14:52 1176 Marime text
 
Sportivii și echipele CSM Constanța au parte de noi confruntări oficiale.

Sportivii noștri sunt angrenați și săptămâna aceasta în competiții naționale și internaționale. Sportul minții cere concentrare maximă, iar confruntările de pe gazon, plajă, tatami și din ring, un plus de transpirație și de forță. Tuturor le urăm succes! Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul CSM Constanța

 
Șah
 
Maratonul șahistic de pe litoral, la care participă sportivii CSM Constanța, se încheie săptămâna aceasta. După evoluțiile de la Cupa Mării Negre (Eforie Nord) și Festivalul Internațional de Șah FISCA 2023 (Jupiter), se pune punct și la Trofeul Litoralului – ediția a 32-a, competiție desfășurată la Eforie Nord, în perioada 19-29 Iunie.
 
Rugby
 
Rugbiștii CSM Constanța încheie prima fază a campionatului în Liga Națională de Seniori, cu un meci pe teren propriu, contra celor de la CSM Bucovina Suceava. Aflați pe primul loc în grupa a 3-a, cu cinci victorii din tot atâtea partide, elevii antrenorilor Nicolae Radu Mocanu și Claudiu Trandafir vor să mențină șirul succeselor. Duminică, 2 Iulie, de la ora 10.00, pe stadionul Flacăra din Năvodari.
 
Sambo

Sportivele secției de sambo CSM Constanța luptă pentru medalii la Campionatul Național de Seniori pe Plajă, în perioada 30 Iunie – 2 Iulie. Cristina Blănaru va evolua la categoria 50kg, iar Khrystyna Bondar la 59kg. Competiția se desfășoară pe Plaja Ghioroc din Arad.
 
Lupte

Luptătorii CSM Constanța evoluează la Campionatul European U20 de la Santiago de Compostela (Spania), în perioada 26 Iunie – 2 Iulie. La fete, le avem în concurs pe Georgiana Antuca (antrenor Cornelius Trucmel), la categoria 50kg, și Patricia Iurașcu (Georgios Papazou), la categoria 53kg. În întrecerea băieților, speranțele se leagă de Daniel Sandu (antrenor Marian Oancea), la categoria 65 kg.
 
Box

Pugilistul Marian Alexandru Buleu este reprezentantul clubului de pe litoral la Cupa României de Seniori U22, care are loc la Târgu Jiu, în perioada 25 Iunie – 2 Iulie. Primul medaliat al secției de box CSM Constanța va lupta pentru aur la categoria 71 kg. Pugilistul este însoțit de antrenorul Mihai Constantin.
 
Ciclism

Mihnea Harasim a fost unul dintre laureații Campionatelor Naționale de Șosea și Paraciclism de la Agnita (județul Sibiu). La categoria U23, sportivul CSM Constanța a obținut o medalie de aur la Fond 160km și o medalie de argint la Contratimp Individual 40km. Cadetul Matei Paris a reușit un loc 5 la Fond 60km și un loc 7 la CI 10km. Din delegația clubului nostru au mai făcut parte juniorul Alexandru Ulier și antrenorii Victor Bănescu și Filip Grigorescu. Felicitări, tuturor!
 
Citește și:
 
Rugby
CSM Constanța, pe locul întâi, cu victorii pe linie, după ce a învins și RC Bârlad
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii