Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mă simt ca un adevărat Kittel“ Ciclistul Mihnea Harasim concurează în International Belgian Youth Tour. „Zboară“ cu o nouă „rachetă“ (galerie foto)

ro

29 Jun, 2018 00:00 3080 Marime text
După ce a concurat cu succes, pentru echipa belgiană Cannibal (care l-a cooptat la începutul acestui an), la secţiunea Under-15 a celebrei curse Paris - Roubaix, ocupând locul 28 din 207 de participanţi, tânărul rutier constănţean Mihnea Harasim (14 ani) este gata de o nouă provocare în străinătate!
 
Pe 6 iulie, sportivul pregătit de Filip Grigorescu va participa, în Belgia, la International Belgian Youth Tour (IBYT), unde va folosi noua sa bicicletă, Giant Propel Advaced Pro 0 2018, pe care pedalează de o lună. „La IBYT sper să le demonstrez celor de acolo adevăratele forţe ale mele, pe noua mea rachetă Giant. De o lună încoace, mă simt ca un adevărat Kittel, pedalând alături de învăţătorul şi antrenorul meu Filip Grigorescu pe noul meu Giant Propel Advaced Pro 0 2018. O bicicletă de-a dreptul puternică, ce mă ajută să-mi îmbunătăţesc zilnic forma fizică pentru următoarele competiţii“, a precizat Mihnea Harasim.
 
„Giant Propel Advanced Pro O Carbon este bicicleta pe care Marcel Kittel sau John Degenkolb au câştigat etape în Turul Franţei sau curse clasice de o zi. Începând din acest sezon, Mihnea va alerga pe o astfel de bicicletă, construită special pentru viteză şi reacţie rapidă, datorită rigidităţii cadrului aerodinamic, iar echiparea Ultegra Di2 şi roţile Giant SLR fac din aceasta bijuterie o adevărată maşina de luptă. Noi am testat-o într-o bătălie 1 la 1, Ford Focus vs. Giant Propel“, a precizat antrenorul Filip Grigorescu.
 
Sursa foto: Facebook (Filip Grigorescu)
 
Citeşte şi:
 
Un constănţean în „Infernul Nordului“ Tânărul ciclist Mihnea Harasim, rezultat excelent în cursa Mini Paris - Roubaix

A ajuns în plutonul internaţional Tânărul ciclist Mihnea Harasim, cooptat în echipa belgiană Cannibal. Va concura la mari competiţii (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii