Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:11 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, Aleea Topolog din zona Intim (galerie foto)

ro

21 Mar, 2013 00:00 1136 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.
 
Aleea Toplog este situată în zona Intim şi se intersectează cu străzile I.L.Caragiale, Parâng şi Corbului. Este o alee cu gropi şi fără trotuare. Mizeria este la ea acasă, iar spaţiile verzi de lângă blocuri sunt neîngrijite şi lăsate baltă de toată lumea: şi de autorităţile locale, şi de locuitorii din blocurile situate pe Aleea Topolog. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gogu Stancu 21 Mar, 2013 13:50 trebuiesc parcari aici, ca de alt fel in toata Constanta. Lumea a tot scris la articolele astea cu strzile, dar dvs.redactorul si ziarul , ar trebui sa le prezentati consilierior primariei, aceste doleante ale populatie. ar fi bine sa se faca pasaje subterane, soseaua de coasta, sa se darime cladirile vechi si pline de tzigani sa se fac ceva modern, pentru nepotii nosti.