Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 11

ro

12 Sep, 2015 00:00 1181 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 727 din data de 16 aprilie 2003.

Rambursările ilegale de TVA au fost demascate de un simplu inspector


Rambursările ilegale de TVA au fost demascate de un simplu inspector din cadrul Direcţiei de Finanţe, Anca Liţă. Una dintre cererile dubioase a fost repartizată acesteia. Femeia a sesizat că suma solicitată este mult prea mare şi a cerut reprezentanţilor societăţii să depună la dosar şi alte documente.
Citeşte mai departe!

Senatorul Iustian, preocupat de interceptarea telefoanelor


Preşedintele Comisiei senatoriale pentru Drepturile Omului, liberalul Mircea Iustian, a anunţat că va trimite o sesizare colegilor din comisie, dar şi membrilor Comisiei pentru Abuzuri, prin care solicită audierea unor reprezentanţi ai companiilor de telecomunicaţii.
Citeşte mai departe!

Sinucidere din dragoste


Supărat că soţia l-a părăsit, un bărbat de 48 de ani, din Constanţa, şi-a pus capăt zilelor spânzurându-se într-un ţarc pentru oi, la domiciliul mamei sale din comuna Horia.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii