Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, pe 6 octombrie, la Curtea de Apel Bucureşti

ro

17 Sep, 2010 02:08 1062 Marime text
Cu toate că procesul în care primarul Radu Mazăre, alături de alte 36 de persoane, este judecat pentru retrocedarea mai multor terenuri din Constanţa a fost suspendat până la pronunţarea Curţii Constituţionale, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au fixat un termen de control, pe data de 6 octombrie. De menţionat că termenul respectiv a fost stabilit înainte ca judecătorii să se pronunţe asupra excepţiilor de neconstituţionalitate invocate de avocaţii apărării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pagubit de vectra 17 Sep, 2010 06:09 Mazare ai autorizate hoti de la vectra in zona baba novac afla ca din cauza neglijentei tale a primariei 350 de familii din orasul constanta au ramas fara case . Ai promis in campanie ca o sa faci demersuri si ca o sa ai discutii cu vectra si anume cu dezvoltatorii moise gabriel si rosu adrian cei care au 200 de plangeri penale la DNA si sunt inca in libertate . Moise fiind finul senatoruui moga si cu asta am spus totul .
  • vai de noi 17 Sep, 2010 00:06 Daca Mazare este vinovat, sa plateasca si sa ne lase in pace, daca nu, sa-l lasam noi in pace. Ce dracu, nu suntem in stare sa ne pronuntam intr-un proces? Pentru ce mai platim "justitia" asta cu bani grei? Ca sa-i vedem cum se balbaie si tot amana pronuntarile? . Mai bine platim magistrati din alte tari ale U.E..