Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Huţucă (PNL) - „Coaliţia pentru Dezvoltarea României cere prorogarea OUG 114 pentru cel puţin şase luni“

ro

06 Mar, 2019 00:00 1740 Marime text
Deputatul PNL de Constanţa Bogdan Huţucă a participat la o întâlnire cu Coaliţia pentru Dezvoltarea României - asociaţie ce adună peste 50% din economia privată. 
Scopul reuniunii a fost identificarea unor soluţii la dezastrul generat de OUG 114, un act normativ care „scumpeşte viaţa românilor şi care pune la pământ economia românească”.
 
„Oamenii cu care am vorbit sunt foarte supăraţi pe acest guvern. Pe Dăncilă, pe Teodorovici, pe Dragnea. Cum poate oare Viorica Dăncilă să ne spună că gândeşte româneşte? Păi noi suntem toţi nebuni să ignorăm devalorizarea leului, creşterea ratelor bancare, creşterea preţului la energie şi la gaze naturale, creşterea facturilor la întreţinere, inflaţia? Am stabilit împreună cu partenerii din Coaliţia pentru Dezvoltarea României că este nevoie urgent de prorogarea dezastruoasei OUG 114 pentru cel puţin 6 luni. Aceste 6 luni sunt necesare pentru a vedea împreună care este impactul fiecărei măsuri în parte. Da, aţi înţeles. Trebuie să facem acum ceea ce Guvernul Dăncilă nu a făcut înainte să adopte OUG 114! 
Deocamdată ştim clar că această ordonanţă distruge locuri de muncă, scumpeşte energia electrică, gazele naturale şi comunicaţiile şi anulează sume de bani cu care s-ar fi putut construi spitale, şcoli şi infrastructură. Adică dezastre în linie! În plus, OUG 114 transmite oricărui investitor străin mesajul că România nu este un stat predictibil unde se pot construi afaceri sănătoase pe termen lung”, susţine deputatul Bogdan Huţucă.
 
Liberalul consideră că rolul opoziţiei şi în special al PNL este acela de „a convinge investitorii români şi străini să îşi dezvolte afacerile în România, să facă aici locuri de muncă, să plătească aici taxe şi să contribuim astfel cu toţii la dezvoltarea naţiunii”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii