Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța Volei Echipa feminină Under-17, dublă victorie cu ACS Champions Sibiu, fără să piardă vreun set (GALERIE FOTO)

ro

26 Feb, 2024 12:58 848 Marime text
 
Voleibalistele junioare Under-17 (cadete) de la CSM Constanța s-au impus în dubla întâlnire cu ACS Champions Sibiu, fără să piardă set, și continuă seria victoriilor în Seria C, Elită.
 
Fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu au susținut ambele partide din grupă, tur și retur, cu echipa din Sibiu, în decurs de două zile, la Constanța.
 
Ambele meciuri s-au încheiat cu victorii în trei seturi pentru formația de pe litoral, pe seturi 25-5, 25-12, 25-21 (prima), respective 25-11, 25-17, 25-16 (cea de-a doua).
 

Cu o echipă foarte tânără, Sibiul a încercat să ofere o replică cât mai bună Constanței. Cu aportul Mariei Știrbu și nou revenita Bianca Cucu, CSM Constanța a avut la dispoziție toate jucătoarele care sunt sau au fost angrenate la loturile naționale. CSM Constanța și-a făcut misiunea ușoară printr-un joc sigur și eficient, fără a forța prea mult. Antrenorii Constanței au căutat să folosească o rotație cât mai lungă de jucătoare și să le ofere cât mai multe minute celor care sunt în revenire la maxim efort, cum a fost Bianca Cucu, revenită după o accidentare, o fractură suferită la lotul national, este mesajul CSM Constanța.

 
Pentru CSM Constanța urmează derby-ul, în deplasare, cu CSS Bega Timișoara, echipă care nu a cunoscut înfrângerea în grupă, la fel ca și Constanța.
 
Echipa de pe malul Begăi s-a impus în trei seturi la CSS Lugoj și rămâne neînvinsă, asemenea formației de la malul mării.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:


Volei
Cadetele de la CSM Constanța vor înfrunta Champions Sibiu de două ori în două zile
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii