Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 24 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire dintre operatorii turistici cu activitate pe raza județului Tulcea și factori de decizie din domeniu (GALERIE FOTO)

ro

17 Apr, 2024 13:51 409 Marime text
Foto: CJ TulceaHoria Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 10.00, la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea, la o întâlnire dintre operatorii turistici cu activitate pe raza județului Tulcea și factori de decizie din domeniu, eveniment organizat de Instituția Prefectului – Județul Tulcea.

În cadrul întâlnirii, au fost discutate teme de interes pentru agenții economici din turism, printre care prevenirea încălcării prevederilor legale ce reglementează domeniul turismului, stabilirea modului de aplicare a sancțiunilor contravenționale, oportunități de finanțare și dezvoltare, implementarea sistemului național e-factura, prezentarea ofertei de școlarizare în domeniul HoReCa.

În cadrul evenimentului, Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea a apreciat evenimentul organizat astăzi la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea:

„Este o acțiune lăudabilă a Instituției Prefectului – Județul Tulcea, pentru că îi aduce la masa discuțiilor pe cei care controlează și pe cei care sunt controlați. De asemenea, este admirabil accentul pus pe prevenție: aceasta ar trebuie să fie relația cu agentul din turism, mai ales că nu trăim vremuri extraordinare (dată fiind perioada pe care o tranzităm – am avut o pandemie, iar acum avem un război la graniță). Toți agenții economici trebuie lăsați să se dezvolte, bineînțeles într-un cadru legal. Este important să îi sprijinim, să avem înțelepciune și să îi îndrumăm“, a transmis Horia Teodorescu.

În același cadru, președintele Teodorescu a vorbit și despre implicarea Consiliului Județean Tulcea în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea turistică a spațiului nord-dobrogean:

„Județul Tulcea și-a asumat faptul că turismul constituie un pilon de dezvoltare al acestei zone. În acest sens, noi, Consiliul Județean Tulcea, ne-am concentrat pe componenta de conectivitate, de a ușura accesul turistului către destinație: este important să avem drumuri bune, să avem aeroport, să avem porturile, podul peste Dunăre, faleza etc“, a mai precizat șeful Executivului județean.

Citește și: 

Alertă meteo! Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vijelii, averse torențiale și grindină
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii