Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce i-au transmis membrii TNL Constanța, primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac

ro

25 Feb, 2024 11:58 1036 Marime text
 
 
Membrii TNL Constanța au avut o întâlnire cu primarul Constanței, Vergil Chițac și cu viceprimarul Ionuț Rusu.

Discuțiile au fost axate pe provocările administrației liberale și perspectivele pentru următoarele alegeri care se apropie cu pași rapizi.

„În cadrul întâlnirii, am abordat subiecte sensibile și de actualitate, exprimând în mod sincer gândurile și preocupările noastre.

Am avut oportunitatea de a împărtăși viziunile noastre asupra dezvoltării orașului și de a asculta perspectivele și planurile primarului Chitac.

Suntem încrezători că municipiul Constanța va rămâne pe linia dezvoltării, datorită eforturilor susținute ale administrației și angajamentului nostru comun pentru progres. Prin colaborare și dialog continuu, vom continua să construim un viitor prosper pentru comunitatea noastră.

Ne angajăm să fim parteneri activi în procesul de dezvoltare a orașului nostru și să contribuim la construirea unei Constanțe moderne și prospere, au transmis tinerii liberali constănțeni", au transmis tinerii din PNL Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii