Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Administrației Canelelor Navigabile a demisionat din PSD. Soția acestuia este funcționar public în Consiliul Județean Constanța

ro

20 Oct, 2020 00:00 5039 Marime text
 
  • Daniel Georgescu, fost ales local și județean din partea organizației județene a Partidului Social-Democrat a demisionat din partid la câteva zile după alegerile locale din septembrie
  • Georgescu este director al Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile Constanța, cu un mandat care expiră teoretic în 2023
  • Remuneraţia fixă lunară pentru directorul general este în cuantum de 37.344 lei brut/lunar, cu încadrarea în prevederile bugetare.
  • Soția acestuia, Elena Georgescu este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Constanța și ocupă postul de director general al Direcţiei de Proiecte
 
 
Daniel Georgescu, fost ales local și județean din partea organizației județene a Partidului Social-Democrat a demisionat din partid la câteva zile după alegerile locale din septembrie.
 
Georgescu este director al Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile Constanța.
Informația a fost confirmată de conducerea filialei social-democrate.
 
Vă reamintim, Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa, întrunit în şedinţă în data de 30.08.2019, a decis numirea lui Daniel Georgescu în funcţia de director general pentru o perioadă de 4 ani, începând cu data de 01.09.2019 până la data de 01.09.2023, conform Raportului final în cadrul proiectului de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru posturile de director general şi director economic în cadrul CN ACN. De asemenea, a fost aprobată valoarea brută a remuneraţiei fixe lunare pentru directorul general în cuantum de 37.344 lei brut/lunar, cu încadrarea în prevederile bugetare.

Soția acestuia, Elena Georgescu este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Constanța și ocupă postul de director general al Direcţiei de Proiecte.
 

Pîrvulescu a renunțat la mandat, Popa a ieșit din politică

 
O altă retragere din PSD este cea a fostului consilier municipal, Gabriel Valentin Pârvulescu. Acesta a renunțat la mandatul de ales local, după ce Decebal Făgădău a pierdut alegerile.
 
Nu în ultimul rând, Liviu Popa, directorul general al RADET a renunțat la politică. Acesta a declarat că își dorește să își continue activitatea în sectorul de termoficare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii