Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Bădrăgan a plecat din AUR și a preluat conducerea organizației PER Constanța. Cu cine va face tandem în alegerile locale?

ro

11 Apr, 2024 12:15 890 Marime text
Fostul purtător de cuvânt al AUR Constanța, avocatul Dumitru Bădrăgan a părăsit formațiunea politică și s-a întors în Partidul Ecologist Român.

Acesta a confirmat pentru ZIUA de Constanța că a preluat conducerea organizației județene a PER Constanța de la începutul lunii aprilie a.c.

Dumitru Bădrăgan va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța iar potrivit acestuia,  PER va avea în 14 localități liste de candidați, inclusiv la nivelul municipiului Constanța.

Organizația municipală este condusă de dr. Adrian Bâlbă, fostul manager al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. În prezent acesta este cercetător științific la institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Piscicultură și Acvacultură cu sediul central la Galați. Bâlbă va candida și pentru funcția de primar al municipiului Constanța.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii