Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au predat carnetele PNL şi au semnat adeziunile PDL Alţi 150 de pensionari foşti liberali au venit la PDL (galerie foto)

ro

03 Mar, 2011 02:20 1853 Marime text
cap_5.jpgDemocrat liberalii Christian Gigi Chiru, Florian Constantin şi Eugen Cojocaru s-au reunit ieri în sala de conferinţe a Hotelului Parc din Mamaia, pentru a primi un alt grup de foşti membri ai organizaţiei de pensionari PNL care au decis să părăsească în masă partidul imediat după alegerile interne din PNL Constanţa.

pensionari_pdl_pensionari_2.jpgÎncă 150 de adeziuni au fost semnate ieri de liberalii care au părăsit formaţiunea vara trecută şi care au ales calea PDL-ului, mult mai înverşunaţi la momentul în care s-a constituit Uniunea Social-Liberală. După ce în urmă cu două săptămâni, când primii 200 de foşti pensionari liberali au intrat oficial în PDL, liberalii constănţeni au avut tot o reacţie care era probabil de aşteptat: „Eugen Cojocaru nu mai este membru al PNL Constanţa din data de 10 iunie 2010, fiind exclus din rândurile Partidului Naţional Liberal în urma abaterilor grave şi repetate de la Statutul PNL. Mai mult, Eugen Cojocaru nu a fost niciodată membru activ şi nici ales în vreo structură de conducere a PNL Constanţa, acesta fiind cel care s-a autointitulat preşedinte al pensionarilor liberali. considerăm că Eugen Cojocaru nu reprezintă şi nu a reprezentat niciodată interesele pensionarilor liberali, ci îi foloseşte ca masă de manevră în proiectul de reformă a statului, şi anume pregătirea alegerilor interne în PDL Constanţa". Mai mult, au existat şi reacţii din partea unor lideri din PNL Constanţa, printre care şi una a senatorului Puiu Haşotti, care a folosit un limbaj usturător la adresa foştilor membri PNL. În replică, ieri, Eugen Cojocaru i-a transmis senatorului PNL că nu au fost chemaţi la o cafea, aşa cum a spus Haşotti, ci au venit să se înscrie în partid: „Ei nu ne-au dat un pahar cu apă când alergam în judeţ pentru ei şi pentru voturi. Noi am ridicat PNL-ul, noi, pensionarii. Haşotti şi Mazăre stăteau la cafele, iar noi le aduceam voturi", a spus Cojocaru.

Chiru: „Putem schimba administraţia Mazăre"

Pe lângă adeziunile care au fost completate ieri, pensionarii şi-au depus şi legitimaţiile PNL pentru a demonstra că ceea ce susţinea conducerea liberală judeţeană, că nu sunt membri PNL, este o minciună.

Cristian Gigi Chiru şi Florian Constantin, care au fost ieri alături de cei mai noi colegi, le-au transmis proaspeţilor membri PDL că le stau la dispoziţie cu ajutor atât în ceea ce priveşte ajutorul în chestiuni de partid, cât şi în chestiuni care ţin de domeniul de activitate al celor doi, de drepturile în muncă, dar şi în probleme legate de construcţii şi de tot ceea ce cuprinde domeniul. „Venirea către PDL îmi dă încrederea că putem schimba administraţia Mazăre", le-a spus Chiru noilor săi colegi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pdl-ist 04 Mar, 2011 08:50 Felicitari d-le Chiru!
  • dany 04 Mar, 2011 07:27 mai vadim ce legatura are una cu alta ,nu vezi ca bati campii ??? Succes d-le CHIRU asta e un lucru bun,sunt semne ca se poate schimba ceva.
  • vadim 03 Mar, 2011 11:43 le vor da pensiile in etnobotanice ca asa vor eba si basescu si boc