Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ALDE are o nouă conducere. Mohammad Murad ales copreședinte alături de Varujan Vosganian şi Mircea Minea. Gigi Chiru a preluat organizația de la Constanța

ro

23 Oct, 2022 10:28 2224 Marime text
  • Filiala Constanța a ALDE este condusă de fostul senator, Christian Gigi Chiru care ieri a fost ales și vicepreședinte al partidului la nivel național

Delegaţii la Congresul ordinar al partidului ALDE şi-au ales sâmbătă o nouă conducere formată din copreşedinţii Varujan Vosganian, Mohammad Murad şi Mircea Minea.

Vineri a avut loc și Congresul extraordinar al ALDE, care a modificat statutul partidului.

Varujan Vosganian a fost ministru al Finanțelor în guvernul Tăriceanu.

Mohammad Murad este un om de afaceri în turism care a activat ultima dată în Partidul Ecologist. În cadrul Congresului, copreședintele ales al ALDE, Mohammad Murad, a afirmat că este nevoie de resetarea statului român, iar instituțiile statului român trebuie să își asume că e rândul mediului de afaceri să fie la masa decizională.


Mircea Minea este primarul comunei ilfovene Chiajna.

Noua structură de conducere a Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) cuprinde 3 copreședinți, secretarul general, 4 prim-vicepreședinți, 19 vicepreședinți, 14 membri cu rang de vicepreședinte politic și 12 membri supleanți.

Cei 4 prim-vicepreședinți aleși în urma votării moțiunii sunt: Cornelia Negruț, Ionel Cel-Mare, Tiberiu Dekany și Alexandru Baicu.

Filiala Constanța a ALDE este condusă de fostul senator, Christian Gigi Chiru care ieri a fost ales și vicepreședinte al partidului la nivel național.

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii