Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Obligat în primă instanţă să achite CJC 61.591,20 lei Unul dintre dosarele lui Nicuşor Constantinescu, amânat

ro

10 Dec, 2018 00:00 1250 Marime text
Judecătorii din Tribunalul Constanţa au amânat pentru data de 12 februarie 2019 dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, a fost obligat în primă instanţă să achite CJC 61.591,20 de lei. Banii reprezintă, în opinia instanţei de judecată, contravaloarea penalităţilor de întârziere la plata utilităţilor facturate Centrului Militar Zonal Constanţa.
 
În prezent, Nicuşor Daniel Constantinescu se află în detenţie, el fiind condamnat în dosarul privind presupusa subfinanţare a Centrului Militar Zonal Constanţa. Într-o altă cauză, fostul şef al CJC a fost condamnat, în primă instanţă, la 15 ani de închisoare. Această decizie nu este definitivă, dosarul aflându-se pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României. Într-un alt caz, fostul şef al CJC a fost achitat definitiv.
 
De asemenea, într-un alt dosar, cel al fundaţiilor Fantasio şi Thalia, Tribunalul Constanţa, după opt achitări, l-a condamnat în primă instanţă pe Nicuşor Daniel Constantinescu la opt ani de închisoare, cu executare. Decizia nu este definitivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii