Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Vicepreședintele CJC, Petre Enciu vorbește despre proiectele cu finanțare europeană inițiate de echipa administrației județene

ro

07 Sep, 2021 15:19 2026 Marime text
  • Vicepreședintele Consiliul Județean Constanța, Petre Enciu vorbește la ZIUA LIVE despre proiectele care vizează restaurarea și punerea în valoare a siturilor arheologice din județul Constanța
  • Și tot la ZIUA LIVE discutăm și despre stadiul reabilitării Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, după rezilierea contractului cu SC Actaeon Invest SA
  • Vom aborda și subiectele politice ale momentului, pe fondul deciziei de ieșire de la guvernare a USR PLUS, echipă din care face parte și vicepreședintele Consiliului Județean Constanța

Consiliul Județean Constanța a semnat cel de-al patrulea proiect finanțat cu bani europeni prin care se dorește restaurarea și punerea în valoare a unui sit arheologic după Cetatea Capidava, Cetatea Carsium și Cetatea Histria.

Este vorba despre contractul de proiectare pentru obiectul de investiție „Conservarea, protejarea și punerea în valoare a ansamblului rupestru de la Murfatlar".
 
Execuția de lucrări este estimată la maxim 15 milioane de euro și ar urma să fie finanțată ulterior prin Programul Operațional Regional 2021- 2027.
 
Asocierea SC Restitutio SRL - SC Remon Proiect SRL va avea la dispoziție 140 de zile pentru predarea proiectului tehnic cu toate avizele și autorizațiile.

Vicepreședintele Consiliul Județean Constanța, Petre Enciu vorbește, miercuri, 8 septembrie de la 14.00 la ZIUA LIVE despre aceste proiecte.

Și tot la ZIUA LIVE discutăm despre stadiul reabilitării Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța, după rezilierea contractului cu SC Actaeon Invest SA, dar și despre procedurile de achiziție a studiilor de fezabilitate pentru trei obiective de investiții în infrastructura de sănătate de la nivelul județului.

Este vorba despre Institutul de Cercetare în Nutriție și Sănătate (ICNS) și Centrul de Infarct Miocardic Acut (IMA), Departamentul "Sănătatea mamei și copilului" și secția de Urgențe/Traumatologie.

Firesc, vom aborda și subiectele politice ale momentului, pe fondul deciziei de ieșire de la guvernare a USR PLUS, echipă din care face parte și vicepreședintele Consiliului Județean Constanța.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii