Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

50 de posturi vacante în organigramă Cine sunt directorii executivi, șefii de Servicii și de Birouri din cadrul Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENT)

ro

07 Oct, 2023 16:50 5989 Marime text
  • Organigrama Consiliului Judeţean Constanţa a fost aprobată prin HCJ 259 din 25 octombrie 2022
  • La nivelul instituției sunt bugetate 290 de posturi
  • Potrivit biroului de presă al administrației județene, în acest moment sunt ocupate 240 de posturi iar alte 50 sunt vacante
  • Demnitarii aleși de la nivelul Consiliului Județean sunt: Mihai Lupu – președinte, Stelian Gima și Petre Enciu – vicepreședinți
  • Secretar general al județului este Nesrin Geafar iar administrator public este Gabriel Monea
  • La cabinetul președintelui CJC, mai activează un singur consilier personal, respectiv Victor Manea iar alte trei posturi sunt vacante


Organigrama Consiliului Judeţean Constanţa a fost aprobată prin HCJ 259 din 25 octombrie 2022, vezi secțiunea „documente”.
Potrivit acesteia la nivelul instituției sunt bugetate 290 de posturi.
Potrivit biroului de presă al administrației județene, în acest moment sunt ocupate 240 de posturi iar alte 50 sunt vacante.



La cabinetul președintelui CJC, mai activează un singur consilier personal

Demnitarii aleși de la nivelul Consiliului Județean sunt: Mihai Lupu – președinte, Stelian Gima și Petre Enciu – vicepreședinți.
Secretar general al județului este Nesrin Geafar iar administrator public este Gabriel Monea.
La cabinetul președintelui CJC, mai activează un singur consilier personal, respectiv Victor Manea iar alte trei posturi sunt vacante.
Ultimul consilier personal eliberat din funcție de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a fost Mădălinei Mirea. Aceasta a părăsit instituția începând cu data de 15.09.2023.
De asemenea de la 01.07.2023, a încetat contractul individual de muncă al fostului consilierul de la Cabinetul Preşedintelui CJC, Victor–Paul Dobre, fost ministru al Administrației în guvernul Ponta.
Tot anul acesta, în luna martie, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a emis o dispoziție prin care anunță încetarea colaborării cu George Justinian Tambozi, consilier onorific pe probleme de comunicare și relații economice naționale și internaționale.
 

Directori și șefi de Servicii și Birouri. Cine mai face parte din echipa administrației conduse de Mihai Lupu?

Potrivit organigramei de organizare și funcționare a Consiliului Județean Constanța, Serviciul Control din cadrul CJC este condus de Violeta Pușcașu.
Serviciul de Analiză Strategică și Creșterea Competitivității (Intelligence Competitive) are postul de șef serviciu vacant.
Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică are de asemenea postul de director vacant, după ce Mihaela Leila Banciu, fostul director a plecat în aprilie a.c. din Consiliul Județean Constanța prin transfer la Ministerul Sportului– Direcția Generală Juridică, Resurse Umane și Afaceri Europene pe funcția publică de conducere vacantă de Director general, gradul II. Prin dispoziția președintelui CJC, această direcție este coordonată temporar de secretarul județului, Nesrin Geafar.
Serviciul Juridic și Contencios este condus de Gheorghe Bucur – șef serviciu, iar Serviciul Administrație Publică, Relații Internaționale, Arhivă și ONG-uri de Raluca Andreea Labeș.
Direcția Generală Economico-Financiară este condusă de Emilia Georgeta Țuțui – director general.
Șeful Serviciului Financiar-Contabilitate este Georgeta Blacioti iar șef Serviciu Venituri, Buget și Evidență Bugetară este Veronica Cîrciu.
Serviciul Resurse Umane, Salarizare o are ca șef pe Livia Laurenția Alcea.


Serviciul de Achizitii Publice este condus de Ciprian Lucian Căluț iar biroul Informatică are moment postul de șef birou vacant.


Direcția Generală de Proiecte este condusă de Elena Georgescu, Serviciul Promovare Proiect Europene de Marian Bănică iar Serviciul Management Proiecte de către Raluca Florentina Morariu.


Postul de șef al Serviciului Protecția Mediului este ocupat de Florentina Lăcrămioara Orozan.


Totodată, Dănuț Răgălie este șef Serviciu Monitorizare Investiții Proiecte.


Direcția Generală Administrarea Domeniului Public și Privat - Autoritate Județeană de Transport este condusă de Ermil Chelariu în calitate de director general și de Cristian Adi Hagea care ocupă funcția de director general adjunct.


Serviciul Administrare Domeniul Public și Privat este coordonat de Silvia Voicu, în timp ce Serviciul Autoritate Județeană de Transport este condus de Adrian Victor Ionescu.


Șefa Biroului Monitorizarea Implementării Serviciului Integrat de Transport Județean - Emitere Licențe este Nicoleta Caciuc iar de Biroul Pavilion Expozițional răspunde Carmen Luminița Adriana Pedestru.


Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate este condusă de directorul executiv Monica Cristina Caterinici iar
Serviciul Turism, Promovare Turistică și Coordonarea Centrului de Excelență în Turism de Gabriela Istrate.


Direcția Generală Tehnică Urbanism și Amenajarea Teritoriului are o conducere interimară în persoana lui Alexandru Gabriel Bîrcă (n.r. îndeplinește atribuții de arhitect șef) în timp ce Director general adjunct este Diana Roxana Voitinovici.


Serviciul Urbanism, Programe Naționale de Dezvoltare Locală funcționează în coordonarea Ioanei Carmen Tănase, în timp ce Serviciul Investiții este condus de Cristian Gheorghiu.


Direcția de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ este condusă de Oana Aurora Martin – director executiv, iar conducerea Serviciului Dezvoltare și Coordonare este asigurată de Mona Liza Vasilache.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Unul dintre cei mai importanți directori din cadrul Consiliului Județean Constanța a părăsit instituția (DOCUMENT)

Metoda PCR! Aparatul Consiliul Județean Constanța, supradimensionat și în acest mandat

Arhitectul-șef al județului Constanța s-a transferat la primăria Năvodari. Cine exercită atribuțiile cu caracter temporar? (DOCUMENTE)

Un șef de serviciu din Primăria Constanța s-a transferat la Consiliul Județean! (DOCUMENT)




 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii