Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviul online cu preşedintele organizaţiei judeţene a PER Constanţa, Gheorghe Donţu s-a terminat Tema a fost - „Donţu vorbeşte despre „domnia" lui Mazăre"

ro

22 Mar, 2012 00:00 4513 Marime text
interviul online cu presedintele organizatiei judetene a per constanta gheorghe dontu tema este dontu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • invitat Interviu Online 22 Mar, 2012 13:58 @Cetateanul: Va dezamagesc, in spatele candidaturii mele nu se afla niciun grup de afaceri. Imi doresc sa pot spune peste doua saptamani ca in spatele mele sunt grupuri de oameni de afaceri. Nu cred ca cei care vor finanta campania electorala a PER vor avea pretentii in administratie ca sa pot accepta sponsorizarea mea. Pe de alta parte in intentia PER si a mea este sa avem o campanie modesta financiar pentru ca adresabilitatea noastra sunt oamenii modesti...
  • invitat Interviu Online 22 Mar, 2012 13:54 @jiji: Orasul pare un oras inchis investitiilor. E LIMPEDA CA E NECESARA O RECOCARE A FIRMELOR, este nevoie de facilitati tuturor firmelor care doresc sa vina in Constanta. @Jiji: 1. A demolat tot. am o parere proasta. 2. Zona peninsulara arata astazi ca o zona parasita. daca din punct de vedere juridic, inca baietii destepti ai Constantei n-au stabilit inca proprietarii. daca nu stii cine e stapanul peninsulei, meriti sa faci investitia. Zona care ar fi trebuit sa fie zona O a orasului, nu este valorificata din punct de vedere turistic.
  • fara nume 22 Mar, 2012 13:41 Va rog sa-l intrebati :a.Cum crede ca percep constantenii,aparitia,dintr-o data a unui CANDIDAT ce se vrea ECOLOGIST,care prin TACERE sau INDIFERENTA,a lasat orasul sa ajunga CONSTANTA GRI, b.Sa dea exemplu de IMPLICARE ACTIVA in apararea PATRIMONIULUI NATURAL si CONSTRUIT al orasului,c.Recunoaste ca a ajutat la impunerea DOMNIEI si NU DEZINTERESAT? d.Ce avere reala are (incluzand si rudele inzestrate)?Va multumesc!
  • cetateanul 22 Mar, 2012 10:09 Cine sunt oamenii de afaceri din spatele candidaturii dumneavoastra? in cazul in care cistigati primaria trebuie sa stim ce grup de interese va controla administratia locala, in 12 ani, sub "domnia lui mazare", am vazut cu totii persoanele si firmele care au sufocat primaria...AJUNGE
  • jiji 19 Mar, 2012 18:35 1. ce parere aveti despre rezultatele "domniei lui mazare" asupra zonelor verzi ale constantei: blocuri construite la cativa metri de alte imobile(locuinte)sau monumente? 2. ce parere aveti de rezultatele domniei in zona peninsulara: imobile degradate, mizerie, lipsa unei promovari turistice? 3. credeti ca orasul a ajuns un "oras inchis" in care investitiile sunt aprobate doar de acest grup?