Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proprietarii unui teren agricol din Agigea se reprofilează. Vor construi un service auto (document)

ro

28 Aug, 2018 00:00 2174 Marime text
Victor Căpățînă și Andreea Căpățînă au solicitat Agenției pentru Protecția Mediului Constanța eliberarea avizului de mediu pentru proiectul „Întocmire PUZ - stabilire reglementări urbanistice zonă activități economice - introducere teren în intravilan”.
 
Terenul este situat în comuna Agigea, parcela A 210 A 210/83 lot 5 + A 210/83 lot 4 + lot 6 + lot 7 + lot 9 + lot 1. Are suprafața de 5.384 mp, din care suprafața parcelei care a generat PUZ, proprietari Victor Căpățînă și Andreea Căpățînă, este de 5.000 mp.
 
Pe parcela care a generat PUZ se propune amenajarea unei platforme din beton pe care se va dezvolta obiectivul economic propus de beneficiar, respectiv amenajări și dotări necesare activității de întreținere și reparații autovehicule.
 
Conform avizului de oportunitate, destinațiile admise pentru zona menționată sunt: activități economice nenocive de producție, depozitare, expunere (showroom), comerț en gross, sedii de firme, servicii, spații de cazare pentru persoane aflate în tranzit – fără a fi surse de poluare a aerului, apei sau solului (fum, mirosuri, gaze).
 
Prezentul Plan Urbanistic Zonal pentru „Stabilire Reglementări Urbanistice Zona Activități Economice - Introducere Teren în Intravilan” va fi supus avizării Consiliului Local al comunei Agigea, în scopul trecerii la fazele următoare de proiectare. După aprobarea prezentei documentații, la fazele următoare de proiectare se vor respecta cu strictețe elementele de regulament cuprinse în planșa de reglementări pentru etapa actuală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii