Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Câți bani vor fi alocați pentru reabilitarea corpului C1 a Unității de Asistență Medico-Socială Agigea (DOCUMENT)

ro

21 Apr, 2024 17:00 498 Marime text
Sursa foto: Unsplash
  • Reabilitarea propusă va viza în mod special creșterea confortului pacienților cu nevoi medico-sociale, va spori condițiile esențiale pentru îngrijirea acestora și va ușura munca depusă de cadrele medicale ce vin în sprijinul pacienților.
  • Saloanele, cabinetele medicale, camera de gardă, sala de mese și zonele de relazare au fost prevăzute cu aparate de aer condiționat și cu mobilier nou, specific activității.
 
 
Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară pentru data de 24.04.2024, ora 10,00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ, ședință ce se va desfășura în format fizic.
 
De altfel, pe ordinea de zi se află mai multe proiecte ce vor fi dezbătute și supuse la votul consilierilor județeni, printre care și Proiect de hotărâre nr.84/15.04.2024 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiție „Lucrări de reabilitare și modernizare a corpului C1” Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea” – faza P.T.
 
Așadar, se vor aproba indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții „Lucrări de reabilitare și modernizare a corpului C1” Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea. Valoarea totală a investiției este de 10.148.974,47 lei fără TVA, din care 7.401.955,06 lei reprezintă C+M.
 
Obiectivul general al acestui proiect a vizat creșterea calității vieții și a infrastructurii sociale din Polul Național de Creștere Constanța, crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea infrastructurii urbane, îmbunătățirea serviciilor sociale și a dotărilor oferite de către Unitatea de Asistență Medico-Socială Agigea, instituție specializată care acordă servicii de îngrijire, servicii medicale, precum și servicii sociale persoanelor cu nevoi medico-sociale din județul Constanța.
 
Reabilitarea propusă va viza în mod special creșterea confortului pacienților cu nevoi medico-sociale, va spori condițiile esențiale pentru îngrijirea acestora și va ușura munca depusă de cadrele medicale ce vin în sprijinul pacienților. Se va consolida și întări structura de rezistență a clădirii, se va continua amenajarea etajului 2 în vederea măririi capacității de cazare, termoizolarea completă a clădirii, schimbarea tâmplăriei și introducerea finisajelor exterioare noi.
 
Totodată, se vor reface instalațiile de detecție, semnalizare și avertizare la incendiu, sanitare, termice și electrice. Saloanele, cabinetele medicale, camera de gardă, sala de mese și zonele de relazare au fost prevăzute cu aparate de aer condiționat și cu mobilier nou, specific activității.
 

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Regulament de finanţare nerambursabilă din fonduri publice pentru activităţi de tineret de interes local (DOCUMENT)
https://www.ziuaconstanta.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii