Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare de comandă. Ce funcție a preluat generalul Dorin Toma, fost comandant la Brigada 9 Mecanizată Mărășești

ro

09 Feb, 2018 04:56 10523 Marime text
La 1 februarie 2018, la sediul Brigăzii 9 Mecanizată “Mărăşeşti” a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii unităţii, prilej cu care colonelul Florin-Marian Barbu a preluat comanda şi Drapelul de luptă ale marii unităţi, de la generalul de brigadă Dorin Toma.
 
La eveniment au fost prezenţi comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general de brigadă Gheorghiţă VLAD, reprezentanţi ai administraţiei publice locale, şefii instituţiilor constănţene din cadrul sistemului naţional de apărare, personal din Brigada 9 Mecanizată “Mărăşeşti”.

Pentru a avea un răspuns oficial ZIUA de Constanța a făcut o solicitare scrisă Statului Major al Forțelor Terestre de unde ni s-a răspuns că generalul Dorin Toma a fost împuternicit locţiitor al comandantului Componentei Operaţionale Terestre.

Genelarul Dorin Toma era comandant al Brigăzii din data de 28 octombrie 2016 urmându-i la comandă regretatului general Adrian Soci care a fost avansat în funcția de locțiitor al comandantului Diviziei 2 Infanterie Getica.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii